Audi A8 D2 4.2
Jak bym to juz slyszal :mrgreen: (mowie to Sobie raz w tygodniu :mrgreen: )
http://www.a8team.pl/topics4/5318.htm#54309 zapraszam do zerkniecia :mrgreen:
http://www.a8team.pl/topics4/5318.htm#54309 zapraszam do zerkniecia :mrgreen:
Siemka! Koledzy ostatnio zapodałem swojej A8 oryginalną ramkę z radiem navi plus, długo jej szukałem , ale moje poszukiwania były daremne, w końcu odezwał się do mnie Tomek87g i mówi że znalazł mi ramkę z radiem, od razu mi się zrobił :lol: Ostatnio również kupiłem od Tomka kierownice, środek ładniejszy się zrobił i lepiej się lata! Dzisiaj dokonałem na swojej A8 ''transfuzji'' oleju, został zalany Motul jak ostatnio, przez 10tys kilometrów jazdy dolałem do niej około 1500ml oleju. Pierwszy raz jak wymieniałem olej zalałem Castrola przez 10 tys dolałem około 4 litry oleju "masakra". Audi zrobiłem dopiero ponad 20tys kilometrów i jak do tej pory jestem zadowolony! Na wiosnę planuję zakup tłumika simons, żeby ładnie warczał! Podsyłam fotkę środka! :-D
Jest pięknie... ślicznie strzela w tłumik przy odpuszczeniu gazu... normalnie muzyka dla moich uszu :-oadrian949 pisze:Tu lepiej słychać!
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Hej, dziś spotkała Audi następna inwestycja (i nie ostatnia), zapodałem sobie komplet zacisków ze zwrotnicami od S8. Hamulce sprawują się o niebo lepiej. Hamulce zostały pomalowane na czerwono (farbą w spreju), ale w niedługim czasie zostaną pomalowane proszkowo ale kolor pozostanie ten sam, efekt po spreju nie jest dal mnie zadowalający. Po ostatecznym pomalowaniu dołożę także napis na zaciskach Brembo o kolorze białym! Całkowity koszt inwestycji wyniósł 1850zł w koszt wchodzi zaciski w bardzo dobrym stanie, zwrotnice, wahacze, tarcze i klocki w bardzo dobrym stanie!