Hehe, mam darmowa reklame w TVN ...
-
- Super Klubowicz
Hehe, mam darmowa reklame w TVN ...
jakies 3 sec, pogladajcie sobie
http://dziendobry.tvn.pl/video/seksisto ... 33534.html
Ponizej sa 3 filmiki, trzeba wlaczyc ten z tytulem Kobiety w reklamach. Od 17sec jest moja
http://dziendobry.tvn.pl/video/seksisto ... 33534.html
Ponizej sa 3 filmiki, trzeba wlaczyc ten z tytulem Kobiety w reklamach. Od 17sec jest moja
Masz problem z autem? Zapraszam:
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
- gierobiala
- Super Klubowicz
- gierobiala
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
- gierobiala
- Super Klubowicz
Lodzik w wykonaniu Algidy,tak myślałem od początku,Łukasz zostaw te gwoździe,nie musisz już dziurawić tłumika-to nie tak jak myślałeś-tu trzeba lizać samemu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Przy odrobinie szczęścia jak już doliżesz się do patyka-możesz lizać ponownie w wielkiej promocji Algidy :mrgreen: :mrgreen: :-P :-P :-P
gierobiala pisze:Lodzik w wykonaniu Algidy,tak myślałem od początku,Łukasz zostaw te gwoździe,nie musisz już dziurawić tłumika-to nie tak jak myślałeś-tu trzeba lizać samemu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Przy odrobinie szczęścia jak już doliżesz się do patyka-możesz lizać ponownie w wielkiej promocji Algidy :mrgreen: :mrgreen: :-P :-P :-P
Jak samemu.?Opisz jak dosiegnąc? ;-) :mrgreen: :mrgreen:
- gierobiala
- Super Klubowicz
Najlepiej zapytać w sklepie,oni już tam ci wytłumaczą.PEPOL D2 pisze:gierobiala pisze:Lodzik w wykonaniu Algidy,tak myślałem od początku,Łukasz zostaw te gwoździe,nie musisz już dziurawić tłumika-to nie tak jak myślałeś-tu trzeba lizać samemu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Przy odrobinie szczęścia jak już doliżesz się do patyka-możesz lizać ponownie w wielkiej promocji Algidy :mrgreen: :mrgreen: :-P :-P :-P
Jak samemu.?Opisz jak dosiegnąc? ;-) :mrgreen: :mrgreen: