Witam. Być może w każdym egzemplarzu tak jest, ale wolę się upewnić, bo z takim zachowaniem zmieniarki spotykam się po raz pierwszy. Na samym początku wyjaśnię, że jak kupiłem auto, to zamiast fabrycznej Delty i równie fabrycznej zmieniarki CD, w samochodzie zamontowane było pedalskie radio Clarion na jakieś tam mp3 czy coś tam. Kupiłem radio Delta, dokupiłem do niego zmieniarkę, podłączyłem instalację pod tylne głośniki tak, jak byś powinno, i wszystko gra. Bardzo ładnie, nawet ładniej niż się spodziewałem. Problem w tym, że jak słucham płyt ze zmieniarki, zatrzymam się, wyłączę samochód i wyciągnę kluczyk ze stacyjki, to po ponownym uruchomieniu samochodu/włączeniu zapłonu, płyta zaczyna grać od początku, a nie od miejsca, w którym przestała. Płyta ta sama, ale zawsze od początku pierwszego utworu. Trochę to denerwujące, bo jak się robi krótkie odcinki po mieście, to w ciągu dnia słucha się max jednego kawałka.
U Was też tak jest? A może czegoś nie podłączyłem? A może coś podłączyłem źle? A może kupiłem niewłaściwą zmieniarkę? Z góry dzięki za odpowiedzi.
![]() |
![]() |
[D2 preFL ALL ] Zmieniarka CD + Delta CC dziwne zachowanie
[D2 preFL ALL ] Zmieniarka CD + Delta CC dziwne zachowanie
Pozdrawiam,
L.
L.