Czy może ktoś z tego odczytać ile w aucie mam poduszek ? Widzę w boku 2 , że niby 4 ale co to za cztery jedynki w każdym z banków ? I co oznacza blok nr 1 i te 4 banki z jedynkami ? Jak kupowałem to miala miec 8 ub nawet 16 poduch juz nie pamietam ( czy te jedynki oznaczaja poduszke ) ? jesi tak to by wychodzilo 16 szt
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 95 ] Air Bag
[D2 95 ] Air Bag
Witam
Czy może ktoś z tego odczytać ile w aucie mam poduszek ? Widzę w boku 2 , że niby 4 ale co to za cztery jedynki w każdym z banków ? I co oznacza blok nr 1 i te 4 banki z jedynkami ? Jak kupowałem to miala miec 8 ub nawet 16 poduch juz nie pamietam ( czy te jedynki oznaczaja poduszke ) ? jesi tak to by wychodzilo 16 szt
![Obrazek]()
Ostatnio zmieniony 09 lut 2012, 20:50 przez Judo, łącznie zmieniany 1 raz.
w 1994 na 100% :mrgreen:daro72 pisze:W roczniku 95 było chyba tylko 2 poduszki.
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.

Wypalanie DPF Audi A6 i A8.

Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Witamadrian949 pisze:Kolego na pewno nie masz 16 sztuk pewnie masz 4 lub 6, policz sobie to nie jest trudne wystarczy popatrzeć na fotele, podsufitkę itp! Szukaj napisu Airbag :-)
Jakby nie było to trudne to nie pisałbym tutaj takich bzdur... w aucie widać tylko Air bag kierowcy i pasażera ( występują napisy ), na podsufitkach, siedzeniach znaleźć nie mogę napisu , jednak nie sprawdzałem tego organoleptycznie ( stąd moje pytanie odnośnie ilości szt. ). Uściśle pytanie żeby każdy zrozumiał . Czy przy pomocą Vag'a można sprawdzić ilość poduszek, jak widać w screenie w bloku pomiarowych nr 2 wydają się być 4 sztuki, ( chyba ze bank 3 i 4 to odnośnie pasów bezpieczeństwa jest ) , jednak pytałem co oznaczają te cztery jedynki w każdym z banków , oraz co oznacza blok pomiarowy nr 1 i pojedyncze jedynki w każdym z banków . Mam nadzieje, że teraz zostałem zrozumiany...
daro72 pisze:W roczniku 95 było chyba tylko 2 poduszki.
Dziękimdamian pisze:w 1994 na 100% :mrgreen:daro72 pisze:W roczniku 95 było chyba tylko 2 poduszki.

Ostatnio zmieniony 09 lut 2012, 09:47 przez Judo, łącznie zmieniany 2 razy.