adrian949 pisze:Kolego na pewno nie masz 16 sztuk pewnie masz 4 lub 6, policz sobie to nie jest trudne wystarczy popatrzeć na fotele, podsufitkę itp! Szukaj napisu Airbag :-)
Witam
Jakby nie było to trudne to nie pisałbym tutaj takich bzdur... w aucie widać tylko Air bag kierowcy i pasażera ( występują napisy ), na podsufitkach, siedzeniach znaleźć nie mogę napisu , jednak nie sprawdzałem tego organoleptycznie ( stąd moje pytanie odnośnie ilości szt. ). Uściśle pytanie żeby każdy zrozumiał . Czy przy pomocą Vag'a można sprawdzić ilość poduszek, jak widać w screenie w bloku pomiarowych nr 2 wydają się być 4 sztuki, ( chyba ze bank 3 i 4 to odnośnie pasów bezpieczeństwa jest ) , jednak pytałem co oznaczają te cztery jedynki w każdym z banków , oraz co oznacza blok pomiarowy nr 1 i pojedyncze jedynki w każdym z banków . Mam nadzieje, że teraz zostałem zrozumiany...
daro72 pisze:W roczniku 95 było chyba tylko 2 poduszki.
mdamian pisze:daro72 pisze:W roczniku 95 było chyba tylko 2 poduszki.
w 1994 na 100% :mrgreen:
Dzięki

- to by wyjaśniało dlaczego widzę tylko występują napisy u pasażera i kierowcy, ale zastanawiają mnie te wskazania Vaga o których pisałem powyżej, może ktoś miał z tym styczność ?
Ostatnio zmieniony 09 lut 2012, 09:47 przez
Judo, łącznie zmieniany 2 razy.