[D3 05 4.2MPI ] Kierownica z łopatkami.
[D3 05 4.2MPI ] Kierownica z łopatkami.
Czy jest możliwość dolozenia kierownicy z lopatkami do tego modelu jeżeli nie były takie fabrycznie w standardzie? Podejrzewam ze kable powinny być pociagniete skoro mam tiptronic.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2012, 15:09 przez FORZA, łącznie zmieniany 1 raz.
To że jest możliwość to jedno a jakie to za sobą ponosi koszta to drugie.
Nie wiem czy Masz auto FL czy nie ale pewnie potrzebna będzie kierownica, taśma, może inny sterownik przy kierownicy i kodowanie całości. To ostatnie to akurat chyba najmniejszy problem.
Raczej nie nastawiałbym się na to że brakuje tylko samych łopatek bo niemiaszki nie robią raczej niczego na wyrost. ;-)
Nie wiem czy Masz auto FL czy nie ale pewnie potrzebna będzie kierownica, taśma, może inny sterownik przy kierownicy i kodowanie całości. To ostatnie to akurat chyba najmniejszy problem.
Raczej nie nastawiałbym się na to że brakuje tylko samych łopatek bo niemiaszki nie robią raczej niczego na wyrost. ;-)
-
- Forum Audi A8
- Moje auto: A8 D4
- Rocznik: 2014
- Silnik: V6 3.0 TDI
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
- Imię: Arek
jestem akurat po zmianie kiery na kiere z lopatkami , nie bylo najmniejszych problemow ,z tylu kiery masz 2 zaslepki sciagasz je i odkrecasz srubki ,zdejmujesz poduche i odpinasz ja od kostki ,potem tylko centralna sruba i po klopocie ,zakladasz nowa z lopatkami a w przyciskachi multifunkcji masz 2 wolne miejsca tam wpinasz lopatki potem juz tulko kodowanie kolumny kierownicy i skrzyni biegow tak byloumnie , mam duzy grill 2006 rok
pozdro
Arek
pozdro
Arek
Moj Retrofit
Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka ,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN
ROBIE
RSE DVD
PLAN
szukam podpowiedzi , co jeszcze moge zrobic ?
Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka ,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN
ROBIE
RSE DVD
PLAN
- martinezzg
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
czesc, zgadza sie bajer malo przydatny ,ale jest a jak go nie ma to czegos brakuje ja po zamontowaniu sprawdzilem czy dziala i to na tyle a teraz sie przygladam jak sie swieci + i -
pozdro
pozdro
Moj Retrofit
ROBIE
RSE DVD
PLAN
ROBIE
RSE DVD
PLAN
A ja lubię się tym bawić...
w trasie prawie zawsze jeżdżę na TIP a po mieście jak nie jeżdżę "na leniucha" to też często sobie tym gmeram....
operując TIP'em jest większa kontrola nad skrzynią biegów oraz nad wydechem którego dźwięku lubię sobie posłuchać :lol:
w trasie prawie zawsze jeżdżę na TIP a po mieście jak nie jeżdżę "na leniucha" to też często sobie tym gmeram....
operując TIP'em jest większa kontrola nad skrzynią biegów oraz nad wydechem którego dźwięku lubię sobie posłuchać :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-
- Forum Audi A8
sam sobie kodowalem vcds-em to banalnie proste ,wszystkie retrofity robie sam mam tez do kazdego zdjecia ,jak pokoncze to puszcze na forum ale na razie mam brak czasu
Moj Retrofit
ROBIE
RSE DVD
PLAN
ROBIE
RSE DVD
PLAN