koledzy wrzuciłem ETKA ze strony http://rapidshare.com/files/122336506/ETKA_7.part01.rar chciałem go wypakować i po pewnym czasie wyskoczyła mi informacja
MUSISZ POSIADAĆ NASTĘPUJĄCE WOLUMINY, ABY KONTYNUOWAĆ WYPAKOWYWANIE:
WŁÓŻ DYSK Z TYM WOLUMINEM O NACIŚNIJ OK
nie wiem o co chodzi.
dzięki za pomoc Kudłaty
potrzebuję pomocy ETKA
- -V-I-R-U-S-
- Forum Audi A8
potrzebuję pomocy ETKA
Kudłaty
Proponuje to http://peb.pl/2019239-post23.html
mam osobiście , bez problemów łączy się z serwerem i ściaga aktualizacje
mam osobiście , bez problemów łączy się z serwerem i ściaga aktualizacje
-V-I-R-U-S-,
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Popraw proszę tytuł tego wątku
Zanim, stworzysz temat na tym forum zapoznaj się z poniższymi zasadami nazywania tematów.
Przed każdym tematem dodawaj tagi w taki sposób, jak zaprezentowane jest to poniżej (pamiętaj także o nawiasach kwadratowych na []):
[typ pojemność rocznik] opis problemu
[ D2 silnik rok produkcji ] Opis problemu
[ D3 silnik rok produkcji ] Opis problemu
itp.
Jeżeli uważasz, że Twój temat dotyczy wielu modeli możesz skorzystać z tagów tego typu:
[D2, D3]Opis problemu
[ALL]Opis problemu
[Wszystkie]Opis problemu
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Popraw proszę tytuł tego wątku
Zanim, stworzysz temat na tym forum zapoznaj się z poniższymi zasadami nazywania tematów.
Przed każdym tematem dodawaj tagi w taki sposób, jak zaprezentowane jest to poniżej (pamiętaj także o nawiasach kwadratowych na []):
[typ pojemność rocznik] opis problemu
[ D2 silnik rok produkcji ] Opis problemu
[ D3 silnik rok produkcji ] Opis problemu
itp.
Jeżeli uważasz, że Twój temat dotyczy wielu modeli możesz skorzystać z tagów tego typu:
[D2, D3]Opis problemu
[ALL]Opis problemu
[Wszystkie]Opis problemu