![]() |
![]() |
![]() |
[D2 00 4.2PB ] Ciągła praca pompy paliwa
[D2 00 4.2PB ] Ciągła praca pompy paliwa
Witam
Mam problem, z którym nie mogę się uporac. W momencie przekręcenia stacyjki pompa paliwa pracuje cały czas. Została ona wymieniona na nową (przy starej było podobnie). Jest zainstalowana prawidłowo- paliwo wysysa do końca. Regulator ciśnienia też raczej w porządku- wymieniony dwa lata temu. Samochód nie dławi sie, przyspiesza dobrze. Nie wiem, czy ma to znaczenie, ale jest zainstalowane webasto oryginalne.
Mam problem, z którym nie mogę się uporac. W momencie przekręcenia stacyjki pompa paliwa pracuje cały czas. Została ona wymieniona na nową (przy starej było podobnie). Jest zainstalowana prawidłowo- paliwo wysysa do końca. Regulator ciśnienia też raczej w porządku- wymieniony dwa lata temu. Samochód nie dławi sie, przyspiesza dobrze. Nie wiem, czy ma to znaczenie, ale jest zainstalowane webasto oryginalne.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2015, 13:39 przez BJ, łącznie zmieniany 1 raz.
to może być przyczyną , może ktoś coś odwrotnie podłączył webasto i temu pompa pracuje non top ;-) a webasto jest włączone , czy wyłączone :?: :?:BJ pisze:ale jest zainstalowane webasto oryginalne.
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:

-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
a co na to mówi Vag :?: :?:
Ps:

Ps:

no to odłącz czujnik hala i wtedy zobacz czy webasto alej chodzi :-/czujnik wałka rozrządu
ja bym podjechał do innego elektromechanika żeby sprawdził czy tamten co podłączał tobie webasto czy wszystko dobrze podłączył
Ps:

Ps: