nie, kolega DKG.FOSS pisze: Czyżby znowuż Adi
Na kawę chętnie wpadnę :-) a aku na razie zostawiam. Jak nic nie będzie kraść prądu to jeszcze pośmiga :-)
Massakra...u mnie od ok dwóch tygodni to samo...MMi najpierw po odpaleniu auta chwile chodzi potem cichnie, restartuje sie, aby sie znow wlaczyc chwile pograc i tak wariuje przez ok 20 minut a potem albo gasnie na amen i nic kompletnie nie dziala(ciemny ekran, nie ma radia, navi, telefonu ani nic innego i zaden przycisk nie dziala)....albo sie uspokoi i wszystko wraca do normy ...w tym czasie jak wariuje to slychac w glosnikach takie pykanie jakby przepiecia...czasem dosyc glosne ze sie z moja kobitka raz przestraszylismy :shock: ...Jakby ktos rekami stykal kabelki przy glosno ustawionych glosnikach...I czlowiek ma wrazenie ze membrany z mojego bose wystrzela jak meduzy i wyladuja na naszych twarzach ...a czasem jest tak ze odpalam i wszystko dziala od poczatku bez zarzutu... :-(Niunia14 pisze:Witam
Mam problem z systemem MMI w moim A8. Polega on na tym że po zapaleniu samochodu po niedługim czasie cały system się wyłącza, tzn gaśnie cały komputer, przesteje grać radio i tak dalej. Przerwa ta, trwa kilka sekund po czym wszystko zaczyna działać a następnie znów dzieje się to samo. Czy ktoś z was wie jak sobie z tym poradzić ? Jak lub gdzie to można naprawić, najlepiej w okolicach Warszawy. Dodam jeszcze że rok mojej Audi to 2004
Pozdrawiam i proszę o pomoc.
No to soft masz pewnikiem 5150 ale akurat polskie menu rzadko kiedy niesie ze sobą coś dobrego a najczęściej tylko kłopoty.Ogród-Lca pisze:Soft mam chyba zmieniany bo mam menu PL
Niestety czasem przy aktualizacji potrafi się coś wysypać.... najczęściej jest to telefon ale różnie bywaclub-iguana pisze:Nie jednemu pewnie i pomogło a mi 3 razy padł wzmacniacz