[S8 D2 01 LPG ] TIP - tryb awaryjny - zaspa śniegowa??
-
- Forum Audi A8
[S8 D2 01 LPG ] TIP - tryb awaryjny - zaspa śniegowa??
Witam mam problem a mianowicie.Wczoraj wracałem z trasy i musiałem jechać po zaspach (polskie służby)wróciłem do domu wszystko było ok.Dziś rano zapaliłem samochód wyjechałem na wstecznym,przełączam biegi i nie chce jechać a po chwili zapalają się wszystkie kontrolki biegów na ekranie komputera..Co robić?? Bieg tylni mam cały czas.Dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 23 lut 2012, 22:39 przez kakarottto, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi A8
Szopen pisze:Kolego sprawdź wszystkie kostki które są pod skrzynią., wstaw auto do ciepłego garażu , możliwe,że któraś zawilgotniała.
Pozdrawiam
Dokładnie zacznij od kostek-miałem dokładnie taki sam problem latem po wielkich ulewach-w oczach już miałem skrzynie na stole,ale poczyściłem styki i skrzynia śmiga do dzisiaj
Było A8 2.8,4.2,S8 fl
Jest D3 4.2
Jest D3 4.2
Jaki kod błędu wykazuje VAG ?sernik pisze:koledzy mam problem ze skrzynia w audi a8 d2 2000 4.2 wjechalem w kaluze po przejechaniu 8 km zapalil mi sie blad skrzyni z autem jezdze od mechanika do mechanika i nikt nie wie co moze byc przypuszczali elektromagnes teraz ze jest blad w instalacji pomocy!!!!
Kolego sernik swoje pisanie na forum rozpocznij od działu powitań ↓↓↓
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Pozdrawiam, FOSS
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Pozdrawiam, FOSS
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-