[S8 D2 FL] Jaki założyć gaz ?
Jeden reduktor wystarczy wydajnosciowo-tzn dostarczy odpowiedzniej ilosc gazu , ale przy pelnym bucie , zwlaszcza w troche zimniejsze dni nie da rady termicznie. Czyli nie bedzie w stanie podgrzac odpowiedniej ilosci gazu i w efekcie zmrozi gaz co w efekcie doprowadzi do przelaczenia na PB.
A ze na co dzien tego nie czuc.Coz , na codzien nie korzysta sie z pelnego buta na zbyt dlugich odcinkach.Profesjonalnie rzecz biorac powinny byc dwa reduktory i kropka.Ja osobiscie wole miec wszystko zgodnie ze sztuka.Poza tym mam swiadomosc ze pseudooszczednosci sie mszczą.Niestety niektorzy gazownicy drutuja nasze auta
A ze na co dzien tego nie czuc.Coz , na codzien nie korzysta sie z pelnego buta na zbyt dlugich odcinkach.Profesjonalnie rzecz biorac powinny byc dwa reduktory i kropka.Ja osobiscie wole miec wszystko zgodnie ze sztuka.Poza tym mam swiadomosc ze pseudooszczednosci sie mszczą.Niestety niektorzy gazownicy drutuja nasze auta
pozdrawiam
lucek
lucek
lukas28, jak będziesz miał problem daj znać kogoś się znajdzie.. poszukaj na www.lpg-forum.pl
Arkadiuso
..........
Darmowy Vag
pomogę ile potrafię
Łódź i okolicę
..........
Darmowy Vag
pomogę ile potrafię
Łódź i okolicę
-
- Forum Audi A8