Witam, w nocy z niedzieli 25.03 na poniedziałek 26,03 z parkingu przy ulicy Poturzyńskiej 5 na czechowie skradziono Mojemu dobremu znajomemu samochód marki VW model Passat B2 o nr rejestracyjnym LU 70438, ze znaków szczególnych to relingi dachowe i złoty kolor, w aucie nie było całej tapiecerki od foteli przednich do końca auta. Podejrzewamy w najlepszym wypadku że jakimś małolatom się nudziło i wybrali się na przejażdżkę, w aucie praktycznie nie było ropy więc jest możliwość że Passek został gdzieś porzucony, może gdzieś u was na osiedlach ktoś porzucił to autko, może gdzieś na obrzeżach miasta? Kolega jest załamany bo auto było naprawdę dobrze doinwestowane i zadbane. Poniżej zamieszczam foto. Wszelkie informacje kto kolwiek zauważy to auto proszę kierować do Mnie 509593543. Proszę modów o podwieszenie tego tematu na jakiś czas i z góry dziękuje. Nie wiem jakim trzeba być skur............ żeby kraść takie zabytki, mamy tylko nadzieje że nie ukradł go w celu rozebrania na części ... Sprawa zgłoszona oczywiście odpowiednim organom
Poniżej foto;
[Lublin] SKRADZIONO AUTO VW PASSAT B2 86r. nr rej. LU 70438
raczej poszedł na części , niech poszuka w okolicznych szrotach , spotkałem się z tym w Gdańsku , stało jego autko chyba z tydzień na parkingu z 30m od bloku , podjechali i na lawetę wciągnęli , znalazł pod Gdańskiem na szrocie ;-)
Parodia :mrgreen:
Parodia :mrgreen:
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof