Jest nisko, czyli A8 na glebie
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Masa, to nie VT, poprostu AIR RIDE...zdjecia sa statyczne a wiec niekoniecznie chodzi o to ze to auto jezdzi z taka gleba jeden z wielu stylow tuningu...nie kazdemu musi sie podobac, ale nie jest to napewno agro...bo ogrom kosztów jaki sie ponosi zeby auto wygladalo w ten sposob potrafi spowodowac zawrót glowki Mnie osoboscie ten styl sie podoba...chcialbym zrobic swoje na Air Ride'a ale koszta mnie przerastaja...choc duzo lepsze to niz gwint ;-) Ale wiadomo...air nie jest na tor
No raczej A8 też nie ;-)robertas pisze:Ale wiadomo...air nie jest na tor
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Arthur, z tego co wiem to sa nawet gotowe zestawy do air'a dla a8, ale mozna samemu pokombinowac, nie bede mowil co i jak bo jestem raczej lamerem w tym temacie, najwiecej wie w temacie kolega Pszendza,
mdamian, wiem ze a8 to nie auto do zabawy na torze,bo nie do tego zostalo stworzone...ale tez nie do konca,bo idze z tego auta stworzyc torowego potwora raczej chodzilo o to w mojej wypowiedzi ze zawiecha w stylu maksymalnej gleby ogranicza skutecznie sportowe zapedy... to tak w ramach sprostowania :-P
mdamian, wiem ze a8 to nie auto do zabawy na torze,bo nie do tego zostalo stworzone...ale tez nie do konca,bo idze z tego auta stworzyc torowego potwora raczej chodzilo o to w mojej wypowiedzi ze zawiecha w stylu maksymalnej gleby ogranicza skutecznie sportowe zapedy... to tak w ramach sprostowania :-P