![]() |
![]() |
![]() |
[D3 04 ] Główna guma stabilizatora
[D3 04 ] Główna guma stabilizatora
Mam pytanie strasznie piszczy mi głowna guma stabilizatora szczegolnie gdy jest zimno czytalem kilka razy ze jest z tym problem chcialbym ja odkrecic tylko nie wiem co za klucz bedzie pasowal by to odkrecic
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2012, 23:02 przez Mati946, łącznie zmieniany 1 raz.
musze pochwalic sie jestem po zabiegu wymiany gum stabilizatora zamontowalem je od D2 koszt jednej sztuki cale 17pln ale uwaga nastala cisza i jestem caly usmiechniety.Najtrudniejsza rzecza w montażu to usuniecie starej gumy z obejmy jest ona mocno zgrzana nalezy ja cala usunac i zamonotwac gume od D2 pasuje mozna powiedziec idealnie co prawda ma ciut mniejsza srednice ale trzyma jeszcze lepeij no i nie kwiczy Polecam !!!
-
- Forum Audi A8
W woli doprecyzowania, chodzi o teleje LEMFÖRDER 22304 01 i trzeba kupić 2 sztuki (po jednej na prawą i lewą stronę), tak?
Tam trzeba coś przerabiać czy pasuje idealnie? Ile czasu całość zajmuje? Znalazłem kilka wątków, w których jest napisane, że temat był wielokrotnie omawiany itd., ale nie znajduje tego głównego (właściwego) wątku, w którym to wszystko jest...
Tam trzeba coś przerabiać czy pasuje idealnie? Ile czasu całość zajmuje? Znalazłem kilka wątków, w których jest napisane, że temat był wielokrotnie omawiany itd., ale nie znajduje tego głównego (właściwego) wątku, w którym to wszystko jest...