Od dnia wczorajszego to oto S8 jeździ po ulicach Lublina. Niestety splot pewnych sytuacji zmusił mnie do sprzedaży tego naprawdę fajnego auta i moim zdaniem bardzo zadbanego. Nowym użytkownikiem został znajomy FOSS-a którzy to razem przyjechali w niedziele po auto.
Ze swojej strony nowemu użytkownikowi życzę żeby auto sie sprawowało nie gorzej jak mi a sobie żebym następne autko kupił w nie gorszym stanie od tego i mam nadzieje że będzie to D3A8/D2S8. Napewno mam zamiar powrócić do grona A8TEAM. Co prawda za długo miejsca tu nie zagrzałem ale ... To w jakim stanie sprzedałem samochód zostawiam ocenie Damiana i Roberta. Myślę że fakt że teraz został poddany ocenie FOSS-a który obejrzał już kilka tych aut i co nieco o nich wie są jakimś dowodem stanu technicznego powinien pozwolić spać spokojnie Robertowi.
Do wiadomości użytkowników forum - przestrzegam przed wchodzeniem w interesy z gościem o tym nick-u "mrKrecik" /miałem problemy z ustaleniem jego tożsamości na forum/ - chociaż pewnie jak coś będzie chciał następnym razem zarejestruje się pod nowym nick-iem. Historia sprzed 2 miesięcy. Zadeklarował się że bierze samochód odesłałem "z kwitkiem" FOSS-a i Roberta twierdząc ze obiecałem już gościowi przed nimi a ten na drugi dzień rano nagle sie rozmyślił. Moja wina że nie wziąłem żadnej zaliczki.
Pozdro Ara$
.