Uploaded with ImageShack.us
Jest moja moja :diabel: :diabel: :diabel: :mrgreen:
![]() |
![]() |
![]() |
No to ma się rozumieć , że lecimy do Kronach :mrgreen:cerbera pisze:Zresztą co ja będę gadał zobaczycie sami :mrgreen:
dawaj zdjęcie tego.....ale to pewnie tak jak ci pisałem filtr /pochłaniacz węglowy paliwa oparów.....ale reki nie dam siachnąć.cerbera pisze:nie wiemy co to za gruszka w środku wneki na koło z kabelkami i wężykami jest.Może ktoś wie??
Nowak_zg pisze:szkoda tez ze usa i ze ktos nie wstawil zderzaka z distronikiem ( bo fis juz masz juz przygotowany pod distronic )
Z tym FIS'em jest raczej wszystko w porzadku... bo był montowany praktycznie od początku produkcji ale tylko dla aut wyposażonych w aktywny tempomat... a cerbera ma właśnie aktywny tempomat ;-)zanjac pisze:Zastanawiający jest ten licznik z dużym FIS-em.......w tym roczniku nie powinno go chyba być ale pewnie sie mylę :oops:
Dokładnie to jest ten aktywny tempomat... ustawiasz sobie nie tylko prędkość z jaką chcesz się poruszać ale także odległość w jakiej chcesz pozostawać za poprzedzającym pojazdem...cerbera pisze:A ten distronic to jest to ze auto samo zwalnia jak dojedzie do innego auta?? Bo mam cos takiego i sie zdziwilem w czasie powrotu :-P
cerbera pisze:A ten distronic to jest to ze auto samo zwalnia jak dojedzie do innego auta?? Bo mam cos takiego i sie zdziwilem w czasie powrotu :-P