123mielony pisze:Jakieś nagrody zdobyte?czy tylko Foss beczułkę dostał ;-)
Małe sprostowanie... beczułkę dostałem nie ja ale my wszyscy za drugi co do wielkości klub na zlocie (chodzi oczywiście o reprezentację klubu czyli liczbę aut i osób) :lol:
Co do wyjazdu to było zajebiście... oprócz jakichś dziwnych zachowań niektórych polaków z innych klubów Audi to nie mam się do czego przyczepić... ale tych których odwaga zaczyna się zza klawiatury albo po alkoholu, w ciemności i w obecności dużej liczby kolegów mam generalnie głęboko...
Serdeczne podziękowania dla kolegi
Karola za załatwienie nam wycieczki po fabryce Audi oraz za asystowanie w całej wycieczce w charakterze tłumacza... też dzięki niemu przewodnik, specjalnie dla nas czyli właścicieli Audi A8/S8 oraz fanów tego konkretnego modelu Audi, zmienił plan wycieczki i zamiast standardowej trasy i oglądania produkcji modeli A6 czy A5 przeprowadził nas przez cały cykl produkcji modelu A8 :lol:
Serdeczne podziękowania także dla kolegi
JabbaR za pomoc przy grafice... dzięki niemu udało się zrobić koszulki i tablice.
I serdeczne podziękowania dla wszystkich którzy byli za zajebistą atmosferę... "natenczas przypomniał mi się kawał..." :mrgreen: