części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[KRONACH 2012]

JIMM

Post autor: JIMM » 30 maja 2012, 08:57

FOSS pisze:... oprócz jakichś dziwnych zachowań niektórych polaków z innych klubów Audi to nie mam się do czego przyczepić... ale tych których odwaga zaczyna się zza klawiatury albo po alkoholu, w ciemności i w obecności dużej liczby kolegów mam generalnie głęboko...
Na innym forum , Audi Tech Team też został poruszony ten temat i pewien spokojny gość który pomógł mi kiedyś opisywał właśnie 'chorą' sytuację z jakimś Rezaczem.pl :oops:

cyt:Adi opisał wyczerpująco sytuację z RASISTOSKIMI rezaczami.pl więc ja nie będę się w tym temacie rozpisywał. Postaram się zapamiętać te miłe chwile spędzone na zlocie, i z tego miejsca Ja i moja Rodzinka bardzo dziękujemy Adrianowi i jego Rodzinie było naprawdę Super !

Awatar użytkownika
Gelo
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Gelo » 30 maja 2012, 21:09

to właśnie ta ekipa która w nocy zaczepiła czeke i kube
napisałem co myślę na ich temat na forum Audi Klub Polska bo tam właśnie przebywają
nie ogarniam w ogóle kolesi :-?
zapraszam na www.LKAudi.pl

Awatar użytkownika
martinezzg
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: martinezzg » 30 maja 2012, 22:49

Gelo pisze:to właśnie ta ekipa która w nocy zaczepiła czeke i kube
napisałem co myślę na ich temat na forum Audi Klub Polska bo tam właśnie przebywają
nie ogarniam w ogóle kolesi :-?
to dlaczego w przypadku jakiegoś problemu nie dałeś znaka - myślę ze można było porozmawiać z kolegami i ew wytłumaczyć im niektóre zagadnienia :) :wpale:
A8>eSka

Awatar użytkownika
Gelo
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Gelo » 31 maja 2012, 07:53

czeke dawaj znać Fossowi ale postanowiliśmy nie robić zadymy w Niemczech bo by się to różnie skończyło
zapraszam na www.LKAudi.pl

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 31 maja 2012, 20:49

Gelo pisze:czeke dawaj znać Fossowi ale postanowiliśmy nie robić zadymy w Niemczech bo by się to różnie skończyło
Ja to akurat chciałem od razu iść wyjaśniać temat ale mnie powstrzymali... noi może i dobrze bo jak się okazuje ta zaczepka nie wynikła tak sama z siebie :-?

Ale skoro już dyskutujemy to róbmy to w jednym tylko temacie... więc tutaj poproszę tylko zdjęcia, filmiki i inne rzeczy a gadamy dalej w temacie zlotowym ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

ODPOWIEDZ

Wróć do „fotorelacje z naszych spotkań”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl