Od zastanawiania się do zakupu auta długa droga, ale już zapewne będzie to D3 ;-)123mielony pisze:W jakiej budzie to W12?
S8 FL moje cztery łapy part. 2 NOWE zdjęcia str2
Ostatnio zmieniony 09 cze 2012, 11:58 przez sebos17, łącznie zmieniany 1 raz.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
sebos17, Następnym razem to Bugatti Veyron sobie sprezentuj , tą starszą wersje co ma 1001KM , wystarczy na jakiś czas , te 16.4L pojemności i 4 Turbiny swoje robią z tym autem , 2.9 sek/0-100km/h , wszystkie Porsche i inne auta się chowają ;-)
A tak na poważnie , to faktycznie , te V8 już dla mnie też jest za słabe , ale zastanawiam się nad S8, zawsze te 40km więcej ;-)
A tak na poważnie , to faktycznie , te V8 już dla mnie też jest za słabe , ale zastanawiam się nad S8, zawsze te 40km więcej ;-)
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
sebos17, No ja tak planuję , w poprzednim aucie miałem 204km , w tym mam ich coś koło (może) 300km i już teraz też nie robi , aż takiego wrażenia na mnie (wręcz wydaje się trochę wolne) temu następna będzie S8 :mrgreen:
Ps:
Ps:
Leszek, No zobaczymy jak wrócisz z Urlopu , do Bugatti Veyrone musiał bym kupić udziały w Rafinerii . W Top Gear go testowali i wyszło na to że pełen zbiornik paliwa starcza na 12 min jazy z prędkością 400km/h :mrgreen:
[ Dodano: 2012-06-10, 09:51 ]
Leszek Jak wrócisz do polski , na urlop :mrgreen: , a nie z urlopu , nie mogę edytować swojego postu :-/
[ Dodano: 2012-06-10, 09:51 ]
Leszek Jak wrócisz do polski , na urlop :mrgreen: , a nie z urlopu , nie mogę edytować swojego postu :-/
Ps:
Ps:
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Piekna eska-tylko chwalic :)Ja mam nieco inny tańszy pomysł na to żeby wasze V8 sie nie znudziły,posiadam drugie auto z seri samochód za rozsądna cene i żeby nie tłuc audi na codzień poruszam sie tym mniejszym wozidłem. Mi po roku użytkowania A8 juz zaczynało brakowac mocy ale gdy poszła na kilkutygodniowy urlop i potem w nią wsiadłem to miałem zachwyt na nowo
Poza tym tez wzdycham nad obrzydliwie wyposażona W12 ale w odległych planach raczej widze u siebie S8
Poza tym tez wzdycham nad obrzydliwie wyposażona W12 ale w odległych planach raczej widze u siebie S8
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- rollo_tomasi
- Forum Audi A8
Tu się mylisz bo znaczek akurat Seba ma taki jak trzebarollo_tomasi pisze:Piękna, ale nadmienię, że kolega ma znaczek tylnej klapy z przedlifta.
A ja mam piękny ori znaczek z FL na wypadek, gdyby ktoś go chciał
w latach 99/00 jeszcze był przedliftowy.
w Sierpniu była do sprzedania (bo byłem zainteresowany) ale teraz nie wiem czy nadal Seba ma takie myśli.Kiedy sprzedajesz??? ))