Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

[A8L D2] Navi

Gesior
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[A8L D2] Navi

Post autor: Gesior » 14 gru 2009, 08:50

Witam pytanie o navi posiadam 2001 a8 ver. amerykanka wyswietlacz navigacji mam pomiedzy tarczami ,a nie na desce czy jak kupie wyswietlacz od navi plus mozna przelaczyc aby bylo na desce tak jak w europejskich wersjach?
Ostatnio zmieniony 23 lis 2010, 00:19 przez Gesior, łącznie zmieniany 2 razy.
..:: ZST ::..

tanatorq
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: tanatorq » 22 gru 2009, 01:23

za wiele Ci nie pomogę aczkolwiek może nakieruję, ktoś z okolic Gdańska się takimi tematami zajmował, ponieważ koleś który montuje tam nawigacje zmontował sobie do audi a6 pierwszej generacji nawigację + z audi a8, gdzie w a6 nie było takich navi ani chyba wogóle nie było naci, to tam coś takiego mi się o uszy obiło i gdzieś kiedyś zdjęcia widziałem ale to tyle Cię mogę nakierować :-/

Mad_MAX

Post autor: Mad_MAX » 23 gru 2009, 15:47

W a6 jak najbardziej były Navi Plus :) i z A8 nie mógł zamontować bo są to różne nawigacje pod względem fizycznych rozmiarów , chyba , że ktoś uprawia druciarstwo to wtedy ok :)

Do zmiany potrzebujesz kosz i ramke 2din to na pewno , nie wiem jak u was z klimatronikiem , bo w a6 jest inny przy Navi , no i oczywiscie okablowanie i wtyczka od anteny GPS jest inna.

tanatorq
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: tanatorq » 23 gru 2009, 19:04

no właśnie w a6 pierwszej generacji zrobił samoróbkę co tak troszkę pasowała w konsolę i troszkę nie pasowała no ale cóż miał z a8 :p no dlatego pomyślałem że dobry tam koleś moze być ze robi z navi co chce ;-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl