![]() |
![]() |
[A8L D2] Navi
[A8L D2] Navi
Witam pytanie o navi posiadam 2001 a8 ver. amerykanka wyswietlacz navigacji mam pomiedzy tarczami ,a nie na desce czy jak kupie wyswietlacz od navi plus mozna przelaczyc aby bylo na desce tak jak w europejskich wersjach?
Ostatnio zmieniony 23 lis 2010, 00:19 przez Gesior, łącznie zmieniany 2 razy.
..:: ZST ::..
za wiele Ci nie pomogę aczkolwiek może nakieruję, ktoś z okolic Gdańska się takimi tematami zajmował, ponieważ koleś który montuje tam nawigacje zmontował sobie do audi a6 pierwszej generacji nawigację + z audi a8, gdzie w a6 nie było takich navi ani chyba wogóle nie było naci, to tam coś takiego mi się o uszy obiło i gdzieś kiedyś zdjęcia widziałem ale to tyle Cię mogę nakierować :-/
W a6 jak najbardziej były Navi Plus
i z A8 nie mógł zamontować bo są to różne nawigacje pod względem fizycznych rozmiarów , chyba , że ktoś uprawia druciarstwo to wtedy ok 
Do zmiany potrzebujesz kosz i ramke 2din to na pewno , nie wiem jak u was z klimatronikiem , bo w a6 jest inny przy Navi , no i oczywiscie okablowanie i wtyczka od anteny GPS jest inna.

Do zmiany potrzebujesz kosz i ramke 2din to na pewno , nie wiem jak u was z klimatronikiem , bo w a6 jest inny przy Navi , no i oczywiscie okablowanie i wtyczka od anteny GPS jest inna.