[D2 95 4.2PB ] Wymiana skrzyni
- tutenhamon
- Super Klubowicz
[D2 95 4.2PB ] Wymiana skrzyni
W związku z tym że zdecydowałem się wymienić skrzynię na inną sprawną mam takie pytanie ; moje auto jest z 95r skrzynia CML a skrzynia która chcę kupić jest z auta 97rCML chciał bym tez żeby zamontowano mi Konwerter od skrzyni którą chcę kupić , czyli od kompletu . i tu prożba o opinie do kolegów w temacie; czy Konwerter ze skrzynią z auta 97r będzie pasował do mojego z 95 r?
- rollo_tomasi
- Forum Audi A8
To po co płacić 2K za używaną skrzynię , żeby potem dawać ją remontować , ja bym dał swoją do sprawdzenia , jeśli okazało by się że naprawa skrzyni przekroczy 5Kzł , to kupił bym nową za 4.5Kzł ;-)Apophis pisze:Ja bym uzywkę dał do specjalisty celem rozebrania i przeglądnięcia bo może sie okazać że ma niespodzianke.
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Dymian pisze:Oferuje taką Midparts. Fabrycznie nowa w serwisie kosztuje 25tyś. więc nie wiem jak nowa jest ta w midpartsie ale nawet zakladając że jest z nowych cześci poskladana i że daja gwarancję to sie raczej opłacaApophis pisze:4,5k zł?? fabrycznie nową czy jak??mdamian pisze:... 4500za nową...
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
Te skrzynie z Midparts trafiły im kiedyś w ilości sztuk dwie w tej kwocie i od tamtej pory nie mieli i nie mają następnych... Sam chciałem kupić ale podobno sprzedały się od razu i jeden człowiek wziął je obydwie jak zobaczył, że taka proma.Apophis pisze:Apophis napisał/a:
mdamian napisał/a:
... 4500za nową...
4,5k zł?? fabrycznie nową czy jak??
Oferuje taką Midparts. Fabrycznie nowa w serwisie kosztuje 25tyś. więc nie wiem jak nowa jest ta w midpartsie ale nawet zakladając że jest z nowych cześci poskladana i że daja gwarancję to sie raczej opłaca
http://midparts.com.pl/pl/p/4HP24A-Audi ... -Nowa/2010
To ogłoszenie się nie zmienia i już dawno jest nieaktualne
- tutenhamon
- Super Klubowicz