![]() |
![]() |
![]() |
[D2 01 2.5TDI ] Mapa Polski
-
- Forum Audi A8
[D2 01 2.5TDI ] Mapa Polski
Witam wszystkich forumowiczów! Posiadam Audi A8 2.5tdi 2001r. z Audi Navigation Plus (chyba DX skoro to już po FL). Ściągnąłem mapę Polski i Czech i próbowałem wypalić tak, jak było to opisane na 2 nagrywarkach kilka razy.. Niestety bez rezultatu. Navi nie czyta płyty. Stąd moja prośba. Czy mógłby ktoś nagrać dla mnie takową płytkę? Byłbym bardzo wdzięczny, bo męczę się już z tym od tygodnia. Proszę przesyłać informacje na temat ewentualnej przesyłki/ płatności. Z góry wielkie dzięki ;-)
- sylwekr
- Super Klubowicz
A masz jakiś komunikat jak włożysz tą płytkę ?
Może napęd wymaga tylko czyszczenia.
A swoją drogą to wątpię aby ktoś na publicznym forum napisał, że nagra ci taką płytę i wyśle. To było by publiczne przyznanie się do łamania prawa. Płyta z mapami jest chroniona prawem autorskim - kopiowanie i taka dystrybucja jest niezgodna z prawem.
Może napęd wymaga tylko czyszczenia.
A swoją drogą to wątpię aby ktoś na publicznym forum napisał, że nagra ci taką płytę i wyśle. To było by publiczne przyznanie się do łamania prawa. Płyta z mapami jest chroniona prawem autorskim - kopiowanie i taka dystrybucja jest niezgodna z prawem.
- labas
- Super Klubowicz
Re: Mapa Polski
Może poknociłeś coś przy nagrywaniu, zazwyczaj trzeba zrobić obraz.skatejol92 pisze: próbowałem wypalić tak, jak było to opisane na 2 nagrywarkach kilka razy.. Niestety bez rezultatu.
-
- Forum Audi A8
-
- Super Klubowicz
- FOSS
- Super Klubowicz
A może płyta już tam jakaś jest... i trzeba ją najpierw wyjąć ;-)emdzej pisze:Mam płytę z mapami i nie mogę jej wsunąć do navi. Co może być przyczyną??
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-
- Forum Audi A8
Zainstalowałem polski soft, działa, mapa Polski również... działała. Dojechałem do celu i 2 dni później również chciałem uruchomić navi: komunikaty rózne: Defekt cd/ zła cd/ the cd cannot be read/ the cd is incompatibile. Do tej pory nie działa. O co może chodzić? Działała, ładnie mnie poprowadziła, a tu z powrotem takie kwiatki...
-
- Forum Audi A8