A8 2010
Każdy z nas ma swoje "widzi mi się" więc każdy kto wypowie się w tym temacie to tyle będzie opini na temat tego auta.Moim zdaniem to panowie z ingolstad zaczynaja osiadać na laurach i spoglądają lewym okiem na konkurencje i podglądaja co oni robią stosując to w ich projektach z delikatnymi zmianami.Przód ok agresywny tak powinno być czyli podsumowując auto podoba mi sie do szyby czołowej reszta to porażka no i ten system nagłośnienia jest ok widziałbym taki w mojej 8-eczce.Pozdrawiam.
Jest A8 4.2 Quatro PB w mażeniach Q7 4.2!!!!
- gierobiala
- Super Klubowicz
A tam takie gadanie,podobna do tego,podobna do tamtego,lepiej nie unowocześniać bo się zepsuje.Jakbyśmy szli tym tokiem to człowiek nadal biegał by z maczugą za pożywieniem.Dla mnie tam się podoba a na żywo wrażenie jest na pewno lepsze i chciałbym się takim wozić,a niech tam będzie podobne do A4....
Tak nawiasem to D2 jest podobne do B4,C4 i co z tego...
Tak nawiasem to D2 jest podobne do B4,C4 i co z tego...
Ostatnio zmieniony 12 sty 2010, 16:16 przez gierobiala, łącznie zmieniany 1 raz.
nie chodzi o to żeby nie ulepszać ale niestety producenci wprowadzają nowe technologie ale oszczędzają na materiałach z których wykonują swoje produkty, wszystko po to żeby było taniej co prowadzi do tego ze nowe samochody nie są tak wytrzymałe jak kiedyś zresztą producenci zarabiają na tym jak autko się psuje bo trzeba do serwisu jechać :mrgreen: kiedyś mercedesy były prawie "bezawaryjne" a teraz
Panie i Panowie zapraszam na stronę www.audi.pl i zabierajcie się do konfigurowania swojej nowej ósemki :mrgreen:
Jest już konfigurator.
Mi się udało złożyć autko za 750 000 zł, skromnie, gdzie podstawa kosztuje niecałe 400 000zł :shock:
Cenią sobie wyposażenie :-P
Jest już konfigurator.
Mi się udało złożyć autko za 750 000 zł, skromnie, gdzie podstawa kosztuje niecałe 400 000zł :shock:
- gierobiala
- Super Klubowicz
To jest strategia firm i nie tylko samochody są teraz mniej wytrzymałe.Niestety tego nie zmienimy bo taki jest rozwój cywilizacyjny,szybko,tanio,dużo,kasa się liczy.Kiedyś Jaguar to była klasa sama w sobie a teraz??? Trochę inaczej opakowane mondeo do tego w dieslu...Minimalizacja kosztów celem zarobienia jak największej gotówki...A klasa,prestiż....a co to jest? I nie ma co się spodziewać aut pokroju MB W124,gdzie 500.000km to był wstęp do bajek,za kilka lat ta legenda odejdzie na zawsze z naszych dróg.cezar88 pisze:nowe samochody nie są tak wytrzymałe jak kiedyś
Nie tylko koncerny samochodowe mają takie tendencje w produkcji coraz to gorszych produktów.Dookoła nas jest samo plastikowe badziewie,ładnie opakowane..Kiedyś w Adidasach chodziło się dwa lata i żeby się rozpadły trzeba było im gwoździem pomóc,teraz nie wytrzymują roku,blender "Philipsa" zesrał się po roku,do pralki "Bosch"serwis przyjeżdżał już dwa razy,cukru w cukrze też jest pewnie niewiele. I w tej materii na pewno nie będzie lepiej(czyt.solidniej)
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
W CZ wprawdzie dopiero wchodzi, ale pewnie będzie jak w DE z cenami, ew ciut drożej. Z tym samym wyposażeniem auto w PL 760 tyś zł, w Niemczech prawie 200 tyś taniejraptor90 pisze:Mi się udało złożyć autko za 750 000 zł, skromnie, gdzie podstawa kosztuje niecałe 400 000zł :shock:
Nic tylko ściągać z USA, bo w tej cenie rozgladałbym się za uzywanym Bentleyem
Black Cars Matters