Summer Cars Party 2012
- martinezzg
- Super Klubowicz
oj tam, oj tam, podjedziemy do Ciebie to będziesz i SEC-iem i D3-ką :lol:martinezzg pisze:chłopaki przyjmiecie mnie do siebie ? ......... z MB sec :mrgreen: :mrgreen:
Załatwiaj lepiej miejscówkę na wystawowym... takie auta nie mogą stać w tłumie :mrgreen:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- martinezzg
- Super Klubowicz
- martinezzg
- Super Klubowicz
aha - pomysł jest taki zeby po SCP pojechac na jakiś melanż - jakoś po taniości - już nawet znalazłem w Sosnowcu jest zajazd -hostel doba za 30-50 zł i tam dokonczyć imprezę
gadałem z Kacprem i on się pisze - więc myśle eb resztga wzięła to pod uwagę...
w poniedziałek będę wiedział jak z miejscami wystawowymi z armaru ew będzie i czy wogóle:)
wtedy dopiero podam co i jak...a jak nie to normalnie to się skumamy co robić innego ...
tak czy siak impra ma być ostra koledzy:) FOSS pamiętaj o beczułce na dobry początek:) :mrgreen:
gadałem z Kacprem i on się pisze - więc myśle eb resztga wzięła to pod uwagę...
w poniedziałek będę wiedział jak z miejscami wystawowymi z armaru ew będzie i czy wogóle:)
wtedy dopiero podam co i jak...a jak nie to normalnie to się skumamy co robić innego ...
tak czy siak impra ma być ostra koledzy:) FOSS pamiętaj o beczułce na dobry początek:) :mrgreen:
A8>eSka
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
Dokładnie, ja jestem zdecydowany na 100% i najbardziej by mi pasowało, żeby od razu zostać na melanżyk z Wami i wrócić w niedzielę :-P Mam już pełny skład do samochodu także frekwencja coraz większa :-Dmartinezzg pisze:gadałem z Kacprem i on się pisze - więc myśle eb resztga wzięła to pod uwagę...
A ja z przykrością muszę powiedzieć, że jak przybędę to i tak będę w Katowicach pewnie całą rodzinką z dzieciakami... a to wyklucza raczej jakieś nocne popijawy :-?
Poza tym już ponad tydzień siedzę na Mazurach i praktycznie codzień raczymy się wodą ognistą... a na początku września jadę do kolegi na weselicho... nie zrozumcie mnie źle ale mam już chyba delikatny przesyt napojów wyskokowych :-?
Ale jak będzie to zobaczymy jak się spotkamy... może uda mi się podrzucić komuś dzieci także na noc :roll:
Poza tym już ponad tydzień siedzę na Mazurach i praktycznie codzień raczymy się wodą ognistą... a na początku września jadę do kolegi na weselicho... nie zrozumcie mnie źle ale mam już chyba delikatny przesyt napojów wyskokowych :-?
Ale jak będzie to zobaczymy jak się spotkamy... może uda mi się podrzucić komuś dzieci także na noc :roll:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- martinezzg