i mam takie pytanie jak to wsadzic w oryginalne zagłówki trzeba jakos fotel rozpruć czy jak??? i co jeszcze musze kupic jakiś czytnik DVD ogolnie potrzebuje wszystkich informacji co jak i gdzie
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 FL ALL ] LCD w zagłówkach Recaro
- Masa
- Super Klubowicz
[D2 FL ALL ] LCD w zagłówkach Recaro
Witam zakupiłem sobie oto takie zagłowki z LCD
i mam takie pytanie jak to wsadzic w oryginalne zagłówki trzeba jakos fotel rozpruć czy jak??? i co jeszcze musze kupic jakiś czytnik DVD ogolnie potrzebuje wszystkich informacji co jak i gdzie
Ostatnio zmieniony 25 sie 2012, 11:24 przez Masa, łącznie zmieniany 1 raz.
- FOSS
- Super Klubowicz
Re: LCD w zagłówkach Recaro
O ile dobrze pamiętam żeby wyjąć zagłówki w Recaro trzeba rozebrać plecy fotela.Masa pisze:jak to wsadzic w oryginalne zagłówki trzeba jakos fotel rozpruć czy jak???
Mam DVD Alpine z pilotem... odtwarza także muzykę mp3 i inne formaty... u mnie w S8 miałem je pod tylną półką w bagażniku i było podpięte pod NaviPlus.Masa pisze:... i co jeszcze musze kupic jakiś czytnik DVD ogolnie potrzebuje wszystkich informacji co jak i gdzie
Jakby coś to może się jakoś dogadamy bo nie wiem czy będzie mi to jeszcze potrzebne... a jakby Ci się nie spieszyło to mogę to wziąść na SCP do Katowic i tam pogadamy ;-)
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-