witam panowie, dziś pojechałem na przegląd i ku mojemu zdziwieniu pan który dogłębnie sprawdzał auto powiedział że nie podbije mi dowodu bo jak on to stwierdził ksenony które są w aucie zostały samodzielnie zamontowane. totalna paranoja, karzdy posiadacz ''8'' wie że od 1994 instalowane były ksenony przez producenta, mało tego, w internecie wynalazł obowiązujące przepisy które śćiśle określają montaż ksenonów, panowie pomóżcie bo zwariuje, co za głupi kraj
Ostatnio zmieniony 25 sie 2012, 23:40 przez pb41ns, łącznie zmieniany 1 raz.
a moze inaczej jakie masz oznaczenie na reflektorze? jaki powod podał diagnosta? ze masz s8 nie znczy ze masz oryginaly mogle smiec auto uderzon ei ktos zalozyl zwykle relflektory itp itd./....... w tamtych latach samopoziom nie byl wymagany wiec niewiem po co rozmowa o samopoziomie
jeden powiedział że na reflektorze nie ma oznaczenia, a drugi, w innej stacji powiedział że nie ma samopoziomowania na lampach mam oznaczenie OODC , pierwszy chyba tego nie zauwarzył
Jak by było poziomowanie to można łatwiej udowodnić pomyłkę diagnosty . Przetwornice na lampach są ori dokręcone czy dokładane ? W tamtym poście co dałem są fotki jak wygląda lampa z oznaczeniami to trzeba porównać .
jest w jak najlepszym porządku, a jeśli jakiś h............ nie potrafi zrozumieć że to od producenta wyszło to już nie moja wina że tyle baranów jest co głupie ustawy uchwalają
A ja mam dokladane i zaden sie nie czepia...zmien diagnoste i tyle to samopoziomowanie jest tu potrzebne jak piesc pod okiem a lapmy swieca Ci dobrze...czy oswietlaja pas startowy bo moze o to sie czepiaja??:)