[D2 99 4.2PB ] RECARO przed i po liftowe
[D2 99 4.2PB ] RECARO przed i po liftowe
Mam zamiar zamienic kanapy na Recaro w mojej A8. I stad moje pytanie czy Recaro przed i po liftowe są identyczne??
Ostatnio zmieniony 09 lip 2012, 01:24 przez jojo-jar, łącznie zmieniany 1 raz.
- pioter
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
Z tego co dice napisał to tylko czujnik zajęcia siedzenia doszedł http://www.a8team.pl/topics18/5144.htm
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
Z błędami jak z błędami ale przede wszystkim mogą być problemy z poduszkami... bo w razie ewentualnego wypadku komputer m.in. na podstawie informacji z czujników zajęcia fotela decyduje które poduszki ma odpalić a które nie.jojo-jar pisze:czyli beda jakies problemy z bledami?? Bo komputer nie bedzie widzial tych czujników.
Apropos Recaro... szkoda, że nie wspomniałeś o tym wcześniej bo akurat w ubiegłym tygodniu wywaliłem na śmietnik oparcie tylnej kanapy z Recaro z mojego S8... pozostało mi tylko siedzisko z ogrzewanymi tyłkami i tylny środkowy podłokietnik z tunelem i workiem na narty :-?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Ech, cóż począć... niestety nie miałem pełnego kompletu... tylko kompletna tylna kanapa mi się ostała z podgrzewanymi tyłkami ale niestety z wystrzelonym z oparcia prawym jaśkiem... oddałbym za grosze bo jaśka trzeba było dokupić i zszyć ponownie oparcie... więc może i grzech wywalać ale znaleźć na to chętnego też nie łatwo :-?jojo-jar pisze:no to teraz dales fossu, recaro na smietnik!!
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Fotele w samochodach przed i po lifcie roznia sie skora, faktura plastyku, po FL oszczedzano juz wiazce elektr, nie zastosowano rowniez trawy morskiej. Po lifcie dochodzi czujnik zapiecia pasa.
Z airbagami nie powinno byc problemow. W razie czego zawsze mozna przelozyc nawet kompletne wiazki z Twoich, wszystko do ogarniecia.
Z airbagami nie powinno byc problemow. W razie czego zawsze mozna przelozyc nawet kompletne wiazki z Twoich, wszystko do ogarniecia.
Black Cars Matters