Summer Cars Party 2012
- martinezzg
- Super Klubowicz
martinezzg, spoko wbijesz do AS...a to ze MB...to sie zalatwi...w koncu Ty bedziesz mial miejsce wykupione pod Twoje auto w tym sektorze...a raczej nie powinni miec nic przeciwko...skoro tez konkretna fura podjedzie
[ Dodano: 2012-08-23, 22:31 ]
Dobra...a wiec tak...cennik:
Wpisujcie proszę według poniższego przykładu:
"nick" - 1 kierowca - 1 pasażer
Kase na rezerwacje jak pisalem zbiera Shoofel...numer konta i wszystko inne jest tutaj... http://audislask.pl/index.php?topic=3628.0
Jak co to wpisywac sie szybko bo juz blisko terminu...a ja liste przezuce najwyzej na AS...tylko dzialac mi Tu szybko
[ Dodano: 2012-08-23, 22:31 ]
Dobra...a wiec tak...cennik:
Wpisujcie proszę według poniższego przykładu:
"nick" - 1 kierowca - 1 pasażer
Kase na rezerwacje jak pisalem zbiera Shoofel...numer konta i wszystko inne jest tutaj... http://audislask.pl/index.php?topic=3628.0
Jak co to wpisywac sie szybko bo juz blisko terminu...a ja liste przezuce najwyzej na AS...tylko dzialac mi Tu szybko
- martinezzg
- Super Klubowicz
czyli tak...:
0. Robertas....(ja juz jestem wpisany)
1.Martinezzg(kierowca) + 3ech pasazerow 20zl+(3x15zl)= 65 zl
2.Masa(kierowca) + 3ech pasazerow.... =65 zl bo nie wiem jak z tym rodzinnym biletem jest ;/
3Robertoc4 (kierowca) + 3 pasazerow= 65 zl
[ Dodano: 2012-08-24, 21:16 ]
wpisujcie sie szybko bo potem bedzie kiepsko z miejscem...
1.Martinezzg(kierowca) + 3ech pasazerow 20zl+(3x15zl)= 65 zl
2.Masa(kierowca) + 3ech pasazerow.... =65 zl bo nie wiem jak z tym rodzinnym biletem jest ;/
3Robertoc4 (kierowca) + 3 pasazerow= 65 zl
[ Dodano: 2012-08-24, 21:16 ]
wpisujcie sie szybko bo potem bedzie kiepsko z miejscem...
4. FOSS + FOSS'ka (małżonka moja kochana)
Co do baletów to ja jeszcze nie wiem...
wersji zdarzeń jest kilka włącznie z tą najbardziej optymistyczną, że uda nam się sprzedać komuś dzieciaki i przyjechać do Katowic tylko we dwójkę i pozostać na wieczornej degustacji napojów wyskokowych...
zastanawiam się nad przyjazdem w piątek aby w sobotę być już od rana ale nie wiem jeszcze jak z noclegami... jak będzie ostatecznie dowiem się niestety dopiero w 1-wszym tygodniu września bo nie łatwo znaleźć chętnych na dwójkę dzieciaków :-?
Ponieważ robimy rezerwację miejsca to poniżej wrzucam listę chętnych którzy wstępnie wpisali się na tą imprezę - wypisuję tylko "kierownikow" a kolorem żółtym zaznaczam tych którzy swoją obecność już potwierdzili i rezerwują sobie miejscówkę:
robertas, FOSS, Masa, jojo-jar, martinezzg, robertoc4, Mucholejkolator, kamilw2, tontel, cerbera (takie mam info z tajnej prywatnej linii :-P )
Co do baletów to ja jeszcze nie wiem...
wersji zdarzeń jest kilka włącznie z tą najbardziej optymistyczną, że uda nam się sprzedać komuś dzieciaki i przyjechać do Katowic tylko we dwójkę i pozostać na wieczornej degustacji napojów wyskokowych...
zastanawiam się nad przyjazdem w piątek aby w sobotę być już od rana ale nie wiem jeszcze jak z noclegami... jak będzie ostatecznie dowiem się niestety dopiero w 1-wszym tygodniu września bo nie łatwo znaleźć chętnych na dwójkę dzieciaków :-?
Ponieważ robimy rezerwację miejsca to poniżej wrzucam listę chętnych którzy wstępnie wpisali się na tą imprezę - wypisuję tylko "kierownikow" a kolorem żółtym zaznaczam tych którzy swoją obecność już potwierdzili i rezerwują sobie miejscówkę:
robertas, FOSS, Masa, jojo-jar, martinezzg, robertoc4, Mucholejkolator, kamilw2, tontel, cerbera (takie mam info z tajnej prywatnej linii :-P )
Ostatnio zmieniony 27 sie 2012, 19:32 przez FOSS, łącznie zmieniany 3 razy.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
czyli tak...:
1. Martinezzg(kierowca) + 3ech pasazerow 20zl+(3x15zl)= 65 zl
2. Masa(kierowca) + 3ech pasazerow.... =65 zl bo nie wiem jak z tym rodzinnym biletem jest ;/
3. Robertoc4 (kierowca) + 3 pasazerow= 65 zl
4. FOSS + FOSS'ka (małżonka FOSS'a kochana)= 35zl
2. Masa(kierowca) + 3ech pasazerow.... =65 zl bo nie wiem jak z tym rodzinnym biletem jest ;/
No wlasnie...ogolnie wyglada to tak ze najlepiej bedzie jesli kazdy sam wplaci kase Shooflowi, i bilety beda do odbioru w dniu imprezy, w tytule przelewu najlepiej bedzie wpisac tez nick z forum zeby nie bylo watpliwosci...tak robimy juz od 3lat Ale najpierw lista kto bedzie chetny na 100% bo nie wpisze ludzi na liste ktorzy nie beda na pewno Ogolnie co do obaw o kase to Shoofla znam osobiscie i za niego moge reczyc Ale najpierw lista Panowie...dopisywac sie bo musze wyslac ja Shooflowi
czyli dalej sumujac lista wyglada tak:
5. kamilw2 + jedna osoba= 35zl
panowie dopisywac mi sie szybko!!!
5. kamilw2 + jedna osoba= 35zl
panowie dopisywac mi sie szybko!!!