![]() |
![]() |
[D2 preFL ALL ] Szkła klosze reflektorów do lamp xenonowyc
nie mam i balem sie, ze sie tego doczepią ale nie zdążyli nawet tego przeczytac z lamp i juz nie chcieli mnie przepuścić i dlatego nie chciałem sie kłócić o to sampoziomowanie ze względu na brak oznaczeń DC na kloszu...
chyba jestemw czarnej d... za duzo tego sie nazbierało zeby to przesło normalnie :-/
chyba jestemw czarnej d... za duzo tego sie nazbierało zeby to przesło normalnie :-/
Już kiedyś pisałem chyba, że jak byłem pierwszy raz na przeglądzie moim A8 z 97 roku to też był problem z lampami ale u mnie wyglądało to tak, że jak zobaczył ksenon to chciał zobaczyć tył lampy, stwierdził że lampy i przetwornice ori no i wtedy doczepił się do regulacji ale ja z całą pewnością (chociaż do końca wtedy jej nie miałem) oznajmiłem że jest wszystko oryginalne i nic tu nie było ruszane od nowości i że widocznie nie było samoregulacji więc diagnosta sprawdził w swoich papierach i powiedział : ,, Faktycznie może tak być...".
Myślałem, że już mam spokój a tu w następnym roku doczepił się już nie do lamp tylko do szyb, że mam folię na nich a ja że to ori z fabryki, a on że nie możliwe bo szyby boczne muszą się skruszyć a te nie zrobią tego + przepuszczalność światła. Jeżeli chodzi o przepuszczalność zmierzyli i było dokładnie tyle ile miało być z tego co pamiętam 70% a przednia 74% ale nie jestem pewien. Wtedy był już w szoku i odpuścił bo już sam nie wiedział o co kaman :lol:
Myślałem, że już mam spokój a tu w następnym roku doczepił się już nie do lamp tylko do szyb, że mam folię na nich a ja że to ori z fabryki, a on że nie możliwe bo szyby boczne muszą się skruszyć a te nie zrobią tego + przepuszczalność światła. Jeżeli chodzi o przepuszczalność zmierzyli i było dokładnie tyle ile miało być z tego co pamiętam 70% a przednia 74% ale nie jestem pewien. Wtedy był już w szoku i odpuścił bo już sam nie wiedział o co kaman :lol:
Kupowalem te:
http://allegro.pl/audi-a8-94-98-klosz-r ... 87675.html
Wedlug aukcji mialy byc org Bosch'a a mam "AL"
Z tego co czytalem teraz klosze robi wlasnie magneti marelli i nie dostane nigdzie z napisem bosch na szkle, ale czy te AL to magneti marelli?...
http://allegro.pl/audi-a8-94-98-klosz-r ... 87675.html
Wedlug aukcji mialy byc org Bosch'a a mam "AL"
Z tego co czytalem teraz klosze robi wlasnie magneti marelli i nie dostane nigdzie z napisem bosch na szkle, ale czy te AL to magneti marelli?...
Panowie , pytanie , czy te szkła mają homologacje do xenon ???
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.

Wypalanie DPF Audi A6 i A8.

Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.