[Katowice] Ktoś chętny jest na spota?
- martinezzg
- Super Klubowicz
- martinezzg
- Super Klubowicz
Sorka koledzy.... już się do Was nie dobijałem bo sam nie wiedziałem o której dokładnie będę wyruszał.... a tym bardziej nie wiedziałem o której będę przejeżdżał przez Dąbrowę bo z Katowic poleciałem jeszcze gdzieś kawałek na dół bo podwoziłem siostrę mojej żony na jakąś imprezę.
Poza ty leciałem już z rodziną i przewidywałem że dzieciaki po wejściu do auta pójdą spać... a te jak na złość zasnęły dopiero przed Warszawą a przez pół drogi ciągle się o coś kłóciły :-?
W rezultacie spotkaliśmy się z Karolem w Dąbrowie G. na McDonaldzie na jakieś 10 minut.... pogadaliśmy chwilę i pojechałem dalej bo to już było po 16-tej a chcieliśmy dotrzeć wieczorem a nie w nocy.
W każdym razie dzięki za spotkania - jak zwykle miło było odwiedzić Was na śląsku.
Następne spotkanie to już chyba w drodze do Kronach...... za parę dni ruszamy z koszulkami i innym oznakowaniem..... do każdego będę pisał, dzwonił więc do usłyszenia :lol:
Poza ty leciałem już z rodziną i przewidywałem że dzieciaki po wejściu do auta pójdą spać... a te jak na złość zasnęły dopiero przed Warszawą a przez pół drogi ciągle się o coś kłóciły :-?
W rezultacie spotkaliśmy się z Karolem w Dąbrowie G. na McDonaldzie na jakieś 10 minut.... pogadaliśmy chwilę i pojechałem dalej bo to już było po 16-tej a chcieliśmy dotrzeć wieczorem a nie w nocy.
W każdym razie dzięki za spotkania - jak zwykle miło było odwiedzić Was na śląsku.
Następne spotkanie to już chyba w drodze do Kronach...... za parę dni ruszamy z koszulkami i innym oznakowaniem..... do każdego będę pisał, dzwonił więc do usłyszenia :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- martinezzg
- Super Klubowicz
ja na alukołpakach już stoje z zimówkami Prawie każdy weekend jestem w DG u dziewczyny więc jak jakiś spocik będzie chętnie wpadnę. Aczkolwiek póki co "pochwalić się" nie bardzo jest czym bo dopiero się biorę za mój nowy nabytek malowanie, felgi itd dopiero po zimie a póki co troche poobijany i porysowany na alukołpakach szału nie robi. Przez zimę mam plan elektronikę doprowadzić do idealnego stanu i wnętrze autka. Po zimie myślę, że będę mógł z dumą wpaść na spota