Automatik Serwis Gdynia
Automatik Serwis Gdynia
Witam , zna ktoś może warsztat od skrzyń w Gdyni na ul.Ks.E.Makowskiego 1 ???
Jutro jadę tam ze swoim Cudem ponieważ Paweł (Mechanik skrzyń z Oliwy)
przeprowadza się do Miszewka i nie wiadomo czy w tym tygodniu się wyrobi .
Postanowiłem podjechac do tego na Makowskiego jutro , ciekawe ile może kosztowac wymiana planszy w skrzyni tip tronic .
Chodzi o tą rzecz do której jest przykręcany przegub wewnętrzny .
Jak zrobi to wystawie mu opinie na forum i będzie wiadomo co z nim zrobic , czy polecic czy odradzic .
Jutro jadę tam ze swoim Cudem ponieważ Paweł (Mechanik skrzyń z Oliwy)
przeprowadza się do Miszewka i nie wiadomo czy w tym tygodniu się wyrobi .
Postanowiłem podjechac do tego na Makowskiego jutro , ciekawe ile może kosztowac wymiana planszy w skrzyni tip tronic .
Chodzi o tą rzecz do której jest przykręcany przegub wewnętrzny .
Jak zrobi to wystawie mu opinie na forum i będzie wiadomo co z nim zrobic , czy polecic czy odradzic .
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
szczerze :?: :?: powiedział że nie wie co to i wysłał mnie do Pawła ;-)
ale co do szefa to przejechał się i od razu zalecił remont skrzyni ;-)
a skrzyni nic nie dolega to wina tłumika i gum na których jest on podwieszony + czujnik ABS ;-)
ale co do szefa to przejechał się i od razu zalecił remont skrzyni ;-)
a skrzyni nic nie dolega to wina tłumika i gum na których jest on podwieszony + czujnik ABS ;-)
Ps:
Ps:
ja tam byłem X lat temu golfem 3 z automatem bo mi sie 4 bieg skończył to koleś mnie spławił tekstem ze on sie na tym nie zna, on naprawia tylko automaty w mercach
dzieki za takiego fachowca, ja nie polecam, wogle jakiś nieprzyjemny koleś był, moze sie teraz coś pozmieniało bo jak pisze to było x lat temu 2002 lub 2003 rok
dzieki za takiego fachowca, ja nie polecam, wogle jakiś nieprzyjemny koleś był, moze sie teraz coś pozmieniało bo jak pisze to było x lat temu 2002 lub 2003 rok
to usłyszałem jak przyjechałem do niego w dzień na który byłem umówiony na remont skrzynia i wysłał mnie do Pawła ;-)dzidzia pisze:on naprawia tylko automaty w mercach
Ps:
Ps:
Właśnie zrobiłem u niego moje drugie AUDI.
1. Skrzynia automatyczna AUDI B2 po remocnie zrobiła 100.ooo km i dalej jeżdzi - więc super. :lol:
2. Skrzynia automatyczna po remoncie w mojej A8 ( tydzień temu - narazie lata - więc narazie się wstrzymam z oklaskami, :-> Ale jak będzie OK - To na pewno pochwalę. :!:
1. Skrzynia automatyczna AUDI B2 po remocnie zrobiła 100.ooo km i dalej jeżdzi - więc super. :lol:
2. Skrzynia automatyczna po remoncie w mojej A8 ( tydzień temu - narazie lata - więc narazie się wstrzymam z oklaskami, :-> Ale jak będzie OK - To na pewno pochwalę. :!:
Ja mam już u tego ignoranta ponad miesiąc A ósemkę i codziennie odwleka wydanie auta, mam gościa już dosyć, nigdy więcej tam nie zaprowadzę auta chyba że w ramach gwarancji. Odradzam z czystym sumieniem, ponoć jutro o 10 mam je w końcu dostać ale nie zdziwię się jak się okaże, że znowu "jakaś śruba się przekręciła". :-x
W końcu udało mi się odebrać samochód i muszę przyznać że odwalili kawał dobrej roboty, skrzynia chodzi bez jakichkolwiek szarpnięć, samochód o wiele lepiej się zbiera, dodatkowo dają rok gwarancji, jeśli skrzynia się nie rozsypie to bd duży plus dla nich. Polecam jednak ich, tylko przestrzegam przed długim czasem realizacji.
W końcu udało mi się odebrać samochód i muszę przyznać że odwalili kawał dobrej roboty, skrzynia chodzi bez jakichkolwiek szarpnięć, samochód o wiele lepiej się zbiera, dodatkowo dają rok gwarancji, jeśli skrzynia się nie rozsypie to bd duży plus dla nich. Polecam jednak ich, tylko przestrzegam przed długim czasem realizacji.