Pomocy!!!
![]() |
![]() |
![]() |
[D3 ALL ] Wzmacniacz BOSE - naprawa/wymiana
- club-iguana
- Forum Audi A8

[D3 ALL ] Wzmacniacz BOSE - naprawa/wymiana
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie czy jest jakiś magik co naprawi wzmacniacz BOSE do D3 - MMI 2G. Już drugi wzmacniacz mi padł z takimi samymi objawami: temp na zewnątrz spada poniżej +10 st C i wzmacniacz robi wysiadkę 
Pomocy!!!
Pomocy!!!
CCCO A8 D2 4.2 '96 -> Allroad 2,7T '02 -> A8L D3 4.2 '04 - to wszystko już było.
- dice111
- Moderator

- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
- club-iguana
- Forum Audi A8

- club-iguana
- Forum Audi A8

- and808
- Super Klubowicz

ach, napisalem zbyt ogolnie.
rozumiem, ze na pewno wzmacniacz nie dziala.
jednak czy nie jest czasem tak, ze cos powoduje, uszkodzenie tego wzmacniacza ? jesli to juz drugi z rzedu, to zastanowilbym sie, czy inne urzadzenie nie macza w tym palcow ...
albo np bagaznik jest nieszczelny i wilgoc powoduje uszkodzenie wzmacniacza ...
stara szkola KGB mowi:
"jesli wystapi tylko jeden przypadek to moze jest przypadek, jesli wystapia dwa przypadki to juz na pewno nie jest przypadek"
rozumiem, ze na pewno wzmacniacz nie dziala.
jednak czy nie jest czasem tak, ze cos powoduje, uszkodzenie tego wzmacniacza ? jesli to juz drugi z rzedu, to zastanowilbym sie, czy inne urzadzenie nie macza w tym palcow ...
albo np bagaznik jest nieszczelny i wilgoc powoduje uszkodzenie wzmacniacza ...
stara szkola KGB mowi:
"jesli wystapi tylko jeden przypadek to moze jest przypadek, jesli wystapia dwa przypadki to juz na pewno nie jest przypadek"
- club-iguana
- Forum Audi A8

And, to już spisek 
Mam zamontowane urządzenie do podpięcia DVD. Teraz jak kupię/naprawię wzmacniacz to odłączę to. Urządzenie jest z firmy z Józefowa, naviservice.com http://naviservice.com.pl/index.php?ite ... 1352146469
Mam zamontowane urządzenie do podpięcia DVD. Teraz jak kupię/naprawię wzmacniacz to odłączę to. Urządzenie jest z firmy z Józefowa, naviservice.com http://naviservice.com.pl/index.php?ite ... 1352146469
CCCO A8 D2 4.2 '96 -> Allroad 2,7T '02 -> A8L D3 4.2 '04 - to wszystko już było.
- and808
- Super Klubowicz

- club-iguana
- Forum Audi A8

- and808
- Super Klubowicz

nie, nie to mialem ma mysli.
podlaczanie kabelkow jest oczywista oczywistoscia.
jednak czy mamy pewnosc, ze to urzadzenie (jesli jest nawet polskie, ale zapewne pracuje na podzespolach z dalekiego wschodu) generuje wlasciwe napiecie/natezenie na kablach sygnalowych ?
w kazdym razie jak padnie wzmacniacz trzeci raz to juz bedziesz mial pewnosc. poki co to tylko spekulacje
podlaczanie kabelkow jest oczywista oczywistoscia.
jednak czy mamy pewnosc, ze to urzadzenie (jesli jest nawet polskie, ale zapewne pracuje na podzespolach z dalekiego wschodu) generuje wlasciwe napiecie/natezenie na kablach sygnalowych ?
w kazdym razie jak padnie wzmacniacz trzeci raz to juz bedziesz mial pewnosc. poki co to tylko spekulacje
- club-iguana
- Forum Audi A8

- FOSS
- Super Klubowicz

Re: Wzmacniacz BOSE - naprawa/wymiana
Nie wiem czy naprawi ale jest duża szansa... mi naprawiał sterownik silnika i wszystko gra a okoliczne ASO z tematami z którymi nie dają sobie rady pędzą po pomoc tylko do niego.club-iguana pisze:Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie czy jest jakiś magik co naprawi wzmacniacz BOSE do D3 - MMI 2G...
Namiary masz na PW ;-)
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- club-iguana
- Forum Audi A8

- bobasgoleniow
- Forum Audi A8

Panowie a czy jak u mnie chcę włączyć funkcję głos na mmi i sie wiesza system to mam wzmacniacz walnięty?Dzieje się tak na rodiu tv i cd na reszcie ten przycisk działa tylko że tam niema napisane głos co to może być?
„Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej – szaleniec”