[D2] Czy taki malowanie się podoba?
- -V-I-R-U-S-
- Forum Audi A8
[D2] Czy taki malowanie się podoba?
Przeglądałem aukcje na www.ALLEGRO.pl
Znalazłem tam autko w ciekawym malowaniu. powiedzcie jak Wy to widzicie?
Znalazłem tam autko w ciekawym malowaniu. powiedzcie jak Wy to widzicie?
Kudłaty
- gierobiala
- Super Klubowicz
Ciekawym jak niektórzy czy to dopuszczalne w naszym "pięknym" kraju...
Nie jest dopuszczalne w naszym "ponurym" kraju. Auto z takim lakierem z powodu wprowadzania zamieszania na drodze (oślepia w słoncu, jest ciężko dostrzegalne na drodze i się strasznie brudzi) jest niedopuszczane przez inspekcje policyjne, poza tym nie ma w urzędzie czegoś takiego jak kolor: chrom.
PS: w naszych warunkach to przystanek co 100 metrów, ściereczka i lecimy autko do okoła żeby utrzymać "oślepiający" wygląd lakieru- jak sobie przypomnę jak myłem lustra w domu i co chwila się pyliły to jeszcze mnie trzesie
mnie z kolei ciekawi ile kosztuje renowacja lakieru w przypadku przycierki :mrgreen:
Nie jest dopuszczalne w naszym "ponurym" kraju. Auto z takim lakierem z powodu wprowadzania zamieszania na drodze (oślepia w słoncu, jest ciężko dostrzegalne na drodze i się strasznie brudzi) jest niedopuszczane przez inspekcje policyjne, poza tym nie ma w urzędzie czegoś takiego jak kolor: chrom.
PS: w naszych warunkach to przystanek co 100 metrów, ściereczka i lecimy autko do okoła żeby utrzymać "oślepiający" wygląd lakieru- jak sobie przypomnę jak myłem lustra w domu i co chwila się pyliły to jeszcze mnie trzesie
mnie z kolei ciekawi ile kosztuje renowacja lakieru w przypadku przycierki :mrgreen:
Z tego co wiem to takie malowania wychodziły fabrycznie nieco się różniło od tego bo była też pomalowana klapa kufra i maska widziałem to w salonie w DE w modelu A6 z 2007r ale jest to fabryczne.Może ktoś to zrobił we własnym zakresie.Tak jak było już pisane gusta i guścviki.Moim zdaniem w A8 to nie przystoii.Pozdro!!!
Jest A8 4.2 Quatro PB w mażeniach Q7 4.2!!!!
pet3r pisze:nie wydaje mi się, żeby była taka opcja. może ta A6, którą widziałeś zjechała świeżo z lawety i lakier był jeszcze zabezpieczony?
A widzisz jednak tak było i nie było to auto , które zjechało z lawety tylko auto to stało w środku w salonie jako auto wystawowe do kupna.Pozdro!!!
Jest A8 4.2 Quatro PB w mażeniach Q7 4.2!!!!