[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
robertas, to dawaj bo My ciekawi co tam zdziałałeś
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Sorki że tak późno, ale nie było czasu robić zdjęć (zdjęcia robione po ciemku dlatego taka słaba jakoś ;-) )No nastąpiła niezbyt oszałamiająca zmiana, ale moje oko cieszy ;-) Jak to powiadają małymi kroczkami i do przodu :-P Ringi już wsadzone, teraz trzeba myśleć co by tu jeszcze zmajstrować :mrgreen:
Tylko i wyłącznie na zaciskanie, klej odpada. Zacisk jest dużo mniej problemowy i nie masz w tym momencie stresu że gdzieś Ci wyciśnie klej ;-) Jeżeli szukasz dopiero to zamów je sobie u tego sprzedawcy http://dido.win.pl/sklep2/ . Ja mam od niego ringi już w A6, A8 i audi 80. Wielu ludzi go sobie chwali ;-) A jeśli moge Ci coś doradzić, to w audi 80 i a8 te ringi są takie same (te same średnice zegarów) więc jeśli spojrzysz na ceny, to do 80tki te ringi są o 10 zł tańsze.
wiec nie zostaje nic innego jak zamowic rameczki,zamontowac i cieszyc sie pieknym wygladem ;-) pozostaje tylko pytanko,czy jak odepne zegary z wtyczek a oczywiscie wczesnie akumulator to po zmontowaniu wszystkiego gdy spowrotem podepne akumulator nic sie nie stanie z autem?bo slyszalem juz przypadki ze problem z zapaleniem itp,itd :-|
Jazda a8 to sama przyjemnosc :-))
No no pięknie to wygląda :mrgreen: GRATULOWAĆ !
kolego
akumulatora nie musisz odłączać... Wystarczy, że zapłon nie będzie włączony. Ja u siebie wyjmowałem ostatnio zegary i nie miałem potem żadnych problemów Problemy mogą dopiero się zacząć jak odłączysz akumulator bo wtedyczasem trzeba podobno coś z przepustnicą robić (jakaś procedura ustawiania itp.)
kolego
akumulatora nie musisz odłączać... Wystarczy, że zapłon nie będzie włączony. Ja u siebie wyjmowałem ostatnio zegary i nie miałem potem żadnych problemów Problemy mogą dopiero się zacząć jak odłączysz akumulator bo wtedyczasem trzeba podobno coś z przepustnicą robić (jakaś procedura ustawiania itp.)
W moich poprzednich ósemkach alu-ringi wyglądały tak:
1. przed liftem:
2.po lifcie:
ps. a tak nawiasem mówiąc to do modelu przed liftem ,można poprawić wygląd kierownicy i wkleić emblemat orginalny audi...............pasuje z dużego kapsla do alufelgi........tylko trzeba wyrównać podłoże..............wg.zdjęcia nr 1 ;-)
1. przed liftem:
2.po lifcie:
ps. a tak nawiasem mówiąc to do modelu przed liftem ,można poprawić wygląd kierownicy i wkleić emblemat orginalny audi...............pasuje z dużego kapsla do alufelgi........tylko trzeba wyrównać podłoże..............wg.zdjęcia nr 1 ;-)