![]() |
![]() |
![]() |
[S8 D2 00 ] Jaki przepływomierz ?
[S8 D2 00 ] Jaki przepływomierz ?
Witam szukałem ale nic konkretnego nie znalazłem. W sklepie według katalogu też mała rozbieżność. Chodzi mi o przepływomierz do mojej s8 2000r. nr vin WAUZZZ4DZYN004219, zdemontowany przepływomierz ma symbole 0 280 218 069 077133471J ale nie jestem pewien czy taki ma być w oryginale. Z tego co wyczytałem takie występowały ale były też literą K zamiast J czy to ma jakieś znaczenie?
Ostatnio zmieniony 02 gru 2012, 21:37 przez koles999, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Jaki przepływomierz do s8?
A gdzie szukałeś?... w dziale technicznym??...koles999 pisze:Witam szukałem ale nic konkretnego nie znalazłem.
to czemu zakładasz temat w dziale "Na każdy temat" a nie w technicznym skoro pytanie jak wół jest stricte techniczne.
Zamiast opisywać o jakie auto chodzi używaj po prostu [tagów] w tytule - masz tam ich całą rozwijaną listę więc nie trzeba się głowić co napisać tylko kliknąć poprawnie w ten który odpowiada opisywanemu modelowi.
Pozdrawiam, FOSS
Litera ma znaczenie ale czasami jest tak że starszy jest zastępowany nowszym.koles999 pisze:Z tego co wyczytałem takie występowały ale były też literą K zamiast J czy to ma jakieś znaczenie?
Jeżeli nie znasz prawidłowego numeru oryginału to wiarygodną o tym informację najszybciej znajdziesz w ASO po numerze VIN.
Jeżeli jednak znasz numer oryginału to w wielu hurtowniach po tym numerze bez problemu znajdą właściwy zamiennik - generalnie jest to ten sam przepływomierz co sprzedaje ASO, robiony przez Bosch'a, tylko ten z hurtowni nie posiada logo CCCO.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-