Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Chodzi o to że przód powinien mieć chyba 70% przepuszczalności, a jak trafisz na upierdliwca to zabierze dowód i skieruje na dodatkowe badanie techniczne. Więc jak bedziesz widział niebieskich czatujących na poboczu to radziłbym przednie szybki szybko opuścić na dół.
Ostatnio zmieniony 29 mar 2013, 23:20 przez Simone331, łącznie zmieniany 1 raz.
Powiem tobie z doswiadczenia, ze i do 70% jak zle trafisz to tez sie potrafia przyczepic a prawie nic taka folia nie przyciemnia wiec lepiej wogole nic nie robic a jezeli juz i tak ryzykuje to czemu nie ma mi sie podobac.......Simone331 pisze:Chodzi o to że przód powinien mieć chyba 70% przepuszczalności, a jak trafisz na upierdliwca to zabierze dowód i skieruje na dodatkowe badanie techniczne. Więc jak bedziesz widział niebieskich czatujących na poboczu to radziłbym przednie szybki szybko opuścić na dół.
moj szwagier policjant tez ma ciemne szyby i jeszcze mu nie zabrali dowodu a parkuje pod komisariatem ..... hihi
Audi V8 4.2 rok 1992 z UFO-hamulcami
Audi A8 2.5 tdi rok 1997 przerobiona na lift
Audi A8 4.2 d3 rok 2002 obecnie
Audi S8 d3 rok 2005 w przyszlosci....
pomiedzy byly inne marki niegodne uwagi....
AUDI - rulez
AUDI - rulez
Zauważ że w naszych samochodach są podwójne szyby i one same w sobie sprawiają wrażenie lekko przyciemnionych. Nie wiem jak u Ciebie bo były wersje z pojedyńczymi. Ale ja wolę jak to się mówi dmuchać na zimne.Holci pisze:Powiem tobie z doswiadczenia, ze i do 70% jak zle trafisz to tez sie potrafia przyczepic a prawie nic taka folia nie przyciemnia wiec lepiej wogole nic nie robic a jezeli juz i tak ryzykuje to czemu nie ma mi sie podobac.......Simone331 pisze:Chodzi o to że przód powinien mieć chyba 70% przepuszczalności, a jak trafisz na upierdliwca to zabierze dowód i skieruje na dodatkowe badanie techniczne. Więc jak bedziesz widział niebieskich czatujących na poboczu to radziłbym przednie szybki szybko opuścić na dół.
moj szwagier policjant tez ma ciemne szyby i jeszcze mu nie zabrali dowodu a parkuje pod komisariatem ..... hihi
Co do panów władzy to nie dziwię się, że jeszcze nie zabrali. Znając zycie to wogóle nie zabiorą. Oni się rządzą własnymi prawami.
Ja mam chyba pojedyncze..... czuje sie w miare bezpiecznie w moich rejonach a gdzie indziej to loteria...... faktem jest, ze tak mi sie podoba i zawsze bede mial wszystkie szyby ciemne....... choc by byl to fso 125pSimone331 pisze:Zauważ że w naszych samochodach są podwójne szyby i one same w sobie sprawiają wrażenie lekko przyciemnionych. Nie wiem jak u Ciebie bo były wersje z pojedyńczymi. Ale ja wolę jak to się mówi dmuchać na zimne.
Co do panów władzy to nie dziwię się, że jeszcze nie zabrali. Znając zycie to wogóle nie zabiorą. Oni się rządzą własnymi prawami.
odpukac w niemalowane ale do tej pory nigdy nie musialem sciagac folii..... jezdzac po drogach staram sie nie wariowac zeby nie skupiac na sobie uwagi
AUDI - rulez
AUDI - rulez
Oczywiscie. Mam ciemne szyby-czarne z tyłu z błekitnawą poswiatą bo takie dają te atermiczne. I lżej przyciemnione z przodu tez z ta poswiatą. Razem gra to tak że w pochmurny dzień z daleka nie ma wglądu do srodka bo sie robią blekitne,w sloneczny przez przednie troszke wgladu jest. Akurat by nie korciło policji. Na tył nie ma wglądu wcaleSimone331 pisze:atermicznymi... znaczy się podwójnymi tak?
[ Dodano: 2012-12-03, 19:23 ]
[ Dodano: 2012-12-03, 19:25 ]
Łatwo to sprawdzisz opuszczająt trochę szyby w dół. Jak masz podwójne to będziesz widział dwie szyby sklejone ze sobą.Holci pisze:Ja mam chyba pojedyncze.....
No ja też mam tył smoła i fajnie to w słońcu wygląda. A przodzik... Hmmm... Chyba w tygodniu coś pokombinuję.Apophis pisze:Simone331 napisał/a: atermicznymi... znaczy się podwójnymi tak? Oczywiscie. Mam ciemne szyby-czarne z tyłu z błekitnawą poswiatą bo takie dają te atermiczne. I lżej przyciemnione z przodu tez z ta poswiatą. Razem gra to tak że w pochmurny dzień z daleka nie ma wglądu do srodka bo sie robią blekitne,w sloneczny przez przednie troszke wgladu jest. Akurat by nie korciło policji. Na tył nie ma wglądu wcale
Ladnie wspolgraja ciemne szyby z jasnym nadwoziem :-)
[ Dodano: 2012-12-03, 19:31 ]
[ Dodano: 2012-12-03, 19:31 ]
Mialem klejone w d2, w obecnej d3 sa w takim razie pojedynczeSimone331 pisze:Łatwo to sprawdzisz opuszczająt trochę szyby w dół. Jak masz podwójne to będziesz widział dwie szyby sklejone ze sobą.
AUDI - rulez
AUDI - rulez
moim skromnym zdaniem jezeli auto jest czarne i ma czarne czyby to smaczku dodaje pakiet chrom dla kontrastuApophis pisze:A4 miałem w avancie i czarna i tez te sama ciemną folie na tył dalem i pasek z przodu-jak karawan ale fajnie Z przodu nie oklejalem w A4 bo auto szlo do klientki co nie chciała
.....a Twoja a4 byla w chromie ?
AUDI - rulez
AUDI - rulez
Ja tak mam właśnie. I po obejrzeniu samochodu Maćka to chyba też sobie takie coś z przednimi uczynię. Co do pakietu to u mnie kropkę nad I wieńczą chromowane 20 calówki. Zacnie będzie wyglądało. :dHolci pisze:moim skromnym zdaniem jezeli auto jest czarne i ma czarne czyby to smaczku dodaje pakiet chrom dla kontrastuApophis pisze:A4 miałem w avancie i czarna i tez te sama ciemną folie na tył dalem i pasek z przodu-jak karawan ale fajnie Z przodu nie oklejalem w A4 bo auto szlo do klientki co nie chciała
.....a Twoja a4 byla w chromie ?
Apophis pisze:Niestety nie miała tego pakietu. Akurat te A4 sciemnialem bo przyszły i obecny jej posiadacz chciał to ze wzgledu na dzieci. Więc zaszalałem hehe
bo tak naprawde to przyciemnianie szyb to nie estetyka i widzimisie tylko dobro i bezpieczenstwo naszych pociech........ to wszystko dla nich
AUDI - rulez
AUDI - rulez