Zaje....li mi lusterka S8
oto Polska właśnie.. gdybyśmy mieli inne prawo to bez problemu podłączamy 14 kV.. i potencjalnemu złodziejowi robi się ciemno w oczach jak się złapie za nieswoje.... a tak posądzą nas o próbę zabójstwa .....hahaharicov6 pisze:.. pod kamerą monitoringu ,ale policja nie wykryła złodzieji.
Moje świniaczki
A8 d3 4.2 V8 quattro '03 czarna lift zewn. na '08
A8 d2 3,7 V8 '96 zielona lift zewn. na S8
A8 d3 4.2 V8 quattro '03 czarna lift zewn. na '08
A8 d2 3,7 V8 '96 zielona lift zewn. na S8
No juz na działce chcialem podpiąc drut kolczasty pod prąd bo ogołocili wszystko i później mimo że nic nie było to była dewastacja. i tak co jakis czas. No ale...nie chce iśc siedzieć za to że zabezpieczam swoj majątek... Poprzestałem na deskach z gwoździami ukrytych w trawie.Grzehuu pisze:oto Polska właśnie.. gdybyśmy mieli inne prawo to bez problemu podłączamy 14 kV.. i potencjalnemu złodziejowi robi się ciemno w oczach jak się złapie za nieswoje.... a tak posądzą nas o próbę zabójstwa .....hahaha
Chyba tak, poprzednie A8 preFL stało u mnie ponad 2 lata i nic nie zginęło, raz nawet szybę otwartą zostawiłem na całą noc i nic się nie stało. A tutaj ktoś mnie obserwował zobaczył że auto na noc stoi pod chmurką i wykorzystał sytuację.Apophis pisze:No to widac te esy są chodliwe....w częściach...
Teraz będę musiał na parking strzeżony dać, nie mam zamiaru drugi raz pozbyć się lusterek.
- tutenhamon
- Super Klubowicz
A u mnie na ten przykład Kratkę ze zderzaka za....teraz szybko się ciemno robi auto stało pod firmą przodem blisko muru . Przypadek elektryk wychodził z warsztatu jak wyjeżdzałem i mnie zatrzymał z pytaniem Gdzie masz kratkę bo rano jak wjeżdzałeś jeszcze była . a przyklejona była na uchwycie czarnym mocnym silikonem , ale zamówiona już druga .
Hej Wjeb...mi się do auta zamki całe nie ma śladu na szczęście sztos się złamał w stacyjce i A8 obroniła się przed intruzem jednak skurwiel połamał taki plasticzek odpowiedzialny za odpalanie prąd był ale nie chciała palić
Sprawca oddalił się w nieznane Policja umorzyła śledztwo
W TAKICH PRZYPADKACH JESTEM ZA SAMOSĄDEM :evil:
Sprawca oddalił się w nieznane Policja umorzyła śledztwo
W TAKICH PRZYPADKACH JESTEM ZA SAMOSĄDEM :evil:
My nie zapierd... my nisko latamy
A8 d3 4,2
A8 d2 4,2
80 cabrio 2.3l
A8 D2 4.2l
A8 D2 3.7l
A8 D2 4.2l
A8 d3 4,2
A8 d2 4,2
80 cabrio 2.3l
A8 D2 4.2l
A8 D2 3.7l
A8 D2 4.2l
Mi tez we Wrocławiu ukradli najpierw wklady lusterek w moim audi s8 i mialem do tego fotochromatyczne a 2 dni pozniej juz mialem totalnego pecha bo w innym miejscu ukradli mi juz cale lusterka. dobrze tylko ze nie mialem juz nowych wkladow wlozonych a na drugi dzien juz mialem je zakladac . skur... rece polamac...
-
- Forum Audi A8
nagrania nie możesz wykorzystać jako dowód w sprawie bo nie możesz nikogo nagrywać bez jego zgody ....Polska !!!!!FOSS pisze: powinieneś mieć jeszcze nagrany film który uwidacznia jak to właśnie ten typ kradnie twoją rzecz i najlepiej jakbyś miał jeszcze nagrane jak go zatrzymałeś aby nie oskarżył cię potem o napaść...
polska panie, po prostu polska
totalna bzdura!!!!elvis22021980 pisze:nagrania nie możesz wykorzystać jako dowód w sprawie bo nie możesz nikogo nagrywać bez jego zgody ....Polska !!!!!
zastanów się kolego zanim coś napiszesz ;-) No i mam pytanie do Ciebie... na ilu rozprawach sądowych byłeś w swoim życiu, że piszesz takie rzeczy?