po zniszczeniach ,wstępnie widać ,że to twoja wina gdyż nie ustąpiłeś samochodzikowi po prawej stronie ....prawdopodobnie na rondzie o czym świadczy mocniej zniszczony tył...lub zmiana pasa ruchu......,ale to tylko hipoteza 8-)wrowojtek pisze:Wina nie moja auto idzie na części
To mnie porysowali
No odkad pamietam to 99% rond w polsce jest tak zrobiona ze ustąpić pierwszeństwa musi osoba dojezdzająca do ronda, czyli ta po prawej stronie... reguła prawej reki nie działa. Skoro napisał ze to nie jego wina to nie rozumiem po co te rozkminy...JIMM pisze:.prawdopodobnie na rondzie o czym świadczy mocniej zniszczony tył...lub zmiana pasa ruchu......,ale to tylko hipoteza
napisałem kolego na rondzie , a ono może mieć kilka pasówuszek pisze:No odkad pamietam to 99% rond w polsce jest tak zrobiona ze ustąpić pierwszeństwa musi osoba
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rondo
[ Dodano: 2012-12-08, 22:27 ]
a tak dla podtrzymania rozmowy,takie tam zboczenie... ;-)uszek pisze:rozumiem po co te rozkminy...
[ Dodano: 2012-12-08, 22:29 ]
masz rację...ubezpieczyciel sam znajdzie prawde zanim kasę wypłaci :-/sylwekr pisze:I po co te szukanie winnego nie wiedząc nic o zdarzeniu...
No to już masakra. Nie raz muszę myslec za takich jełopów i gwałtownie hamowac podczas wyprzedzania. Nie tak dawno mnie tir chciał z drogi zepchnąć ale jakos poboczem zdążylem uciec...uszek pisze:No i mnie dzis dopadło, klasycznie podczas wyprzedzania gośc nie sprawdził w lusterku, efekty.... porysowany przedni zderzak, blotnik, drzwi pasazera, tylne drzwi, i blotnik tylny, wypadła przednia kratka zderza oraz złamało sie nadkole. Masakra...
Dziękować za napęd Quattro , umiejętności i szybkie myślenie o tym co się robi ;-)Apophis pisze:jakos poboczem zdążylem uciec...
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
ja właśnie za to kocham swoja niunie :-P napęd i prowadzenie plus odpowiednia reakcja abs,esp i własne czucie plus możliwości daje właśnie zadowoleniemdamian pisze:Dziękować za napęd Quattro , umiejętności i szybkie myślenie
PS najgorszym samochodem 4x4 którym jeździłem to Land Rover 2010 rok , systemy bezpieczeństwa po prostu przeszkadzają i myślą jak w zwolnionym tępie :shock:
[ Dodano: 2012-12-27, 00:19 ]
Sorry , chciałem napisać "tempie" :-(