[D3 ALL] Kluczyki
-
- Forum Audi A8
[D3 ALL] Kluczyki
Tak jak w temacie, mianowicie ile powinno byc kluczyków?
Teraz tak czytałem o D3 i znalazłem że dwa są a ja mam w zestawie 3 plus plastikowy.
Dzięki za info
Teraz tak czytałem o D3 i znalazłem że dwa są a ja mam w zestawie 3 plus plastikowy.
Dzięki za info
Ostatnio zmieniony 06 gru 2010, 20:04 przez kolonkos88, łącznie zmieniany 1 raz.
Mercedes Benz E500 V8
Mój "dziodkowóz" nie jedno A8 i 7er nosem wciągnie
Mój "dziodkowóz" nie jedno A8 i 7er nosem wciągnie
ja ma identycznie jak kolega "pioter" x2scyzoryki 1sztywny i jeden plastikowy i chyba tak było seryjnie chyba ze sie myle
Ciekawe spostrzeżenie, przed zakupem auta sprawdzi ile dostałes kluczyków jak pierwszy własciciel to powinien być komplet dości trafna sugestia ;-)Im więcej właścicieli miał samochód, to później te klucze giną
Dla własnego bezpieczeństwa na umowie sprzedaży powinieneś mieć o tym adnotację ;-)Robson-77 pisze:a ja dostałem tylko jeden...
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
ASO - dorobią, zakodują.Bartek87 pisze:też mam tylko jeden kluczyk i potrzebuje dorobić... znacie koledzy jakąś firmę co dorobi i zakoduje w dobrej cenie najlepiej w Szczecinie/Warszawie ewentualnie po drodze do w/w ?
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
ja mam z USA i mam jeden scyzoryk i jeden plastik, adnotacja była ze jest tylko jeden kluczyk, a plastik leżał pod fotelem ( chyba jako niespodzianka :mrgreen: )
myślę że jak już dorabiać kluczyk to tylko w ASO i zgłosić to do ubezpieczalni bo później ( odpukać ) o co by nie chodziło to się przyczepią, jak się sprzeda i dla gościa buchną to tez pierwsze do kogo przyjdą to do nas, jak nam ukradną to też będą dziwne insynuacje
myślę że jak już dorabiać kluczyk to tylko w ASO i zgłosić to do ubezpieczalni bo później ( odpukać ) o co by nie chodziło to się przyczepią, jak się sprzeda i dla gościa buchną to tez pierwsze do kogo przyjdą to do nas, jak nam ukradną to też będą dziwne insynuacje
No właśnie... czasem warto wziąć pod uwagę różne aspekty... czasem warto trochę dopłacić za spokojną głowę.zydu pisze:myślę że jak już dorabiać kluczyk to tylko w ASO i zgłosić to do ubezpieczalni bo później ( odpukać ) o co by nie chodziło to się przyczepią, jak się sprzeda i dla gościa buchną to tez pierwsze do kogo przyjdą to do nas, jak nam ukradną to też będą dziwne insynuacje
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-