Koledzy, w zwiazku z faktem, że od niedawna rozpocząłem poszukiwania dla siebie S8 D2 FL zrodziło się we mnie jedno pytanie dotyczące kierownicy sportowej "F1"...
przyznaję, że pytanie moje jest podyktowane tylko i wyłącznie kwestią estetyczną ale rocznikach 2001-2002 (a przede wszystkim takie biorę pod uwagę przy zakupie) zastosowano nowy wzór kierownicy sportowej:
lecz mi osobiście zdecydowanie bardziej podoba się trochę starszy wzór który aktualnie mam u siebie (taki już mam gust):
Czy jest możliwość przełożenia "żywcem" tej starszej w miejsce tej nowszej :?:
A moze jest to tylko i wyłącznie kwestia samej poduszki - ale czy można ją tak po prostu przełozyć na tą nowszą kierownicę i vice versa :?:
[A8/S8 D2 FL] Kierownica sportowa.
[A8/S8 D2 FL] Kierownica sportowa.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Wieloklin pasuje, wiec z calościa nie bedzie problemu. Przedliftowe auta miały szeroki, potem waski (w razie czego zawsze istnieja redukcje)
Co do poduchy - wyglada na zdjęciach na to samo, ale reki se uciąc nie dam .
Ew pozostanie kwestia kolorystyki (ale zawsze w razie czego można obszyć na nowo)
Co do poduchy - wyglada na zdjęciach na to samo, ale reki se uciąc nie dam .
Ew pozostanie kwestia kolorystyki (ale zawsze w razie czego można obszyć na nowo)
Black Cars Matters
Jakbym przypadkiem chcial zmieniać to przełożę z tej co mam - więc z rocznika 2000 na rocznik ... najchętniej 2002 ;-)dice111 pisze:Wieloklin pasuje, wiec z calościa nie bedzie problemu. Przedliftowe auta miały szeroki, potem waski (w razie czego zawsze istnieja redukcje)
Kolorystyka powinna być identyczna - u mnie teraz kiera czarna a S8 poszukuję tylko i wyłącznie z czarnym wnętrzem więc kiera też będzie czarna.dice111 pisze:Co do poduchy - wyglada na zdjęciach na to samo, ale reki se uciąc nie dam .
Ta brązowa na zdjęciu to tylko przykładowa pokazująca kształt a nie moja nowa "wybranka".
Ale skoro dałoby radę zdjąć całą i założyć całą to oczywiście nie będę się bawił z poduszkami :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-