[D3 03 ] Bezpiecznik tylnych świateł - gdzie szukać ?
[D3 03 ] Bezpiecznik tylnych świateł - gdzie szukać ?
Witam wszystkich,
Bezpieczik tylnych swiatel gdzie szukac ? ktory to ?
Bezpieczik tylnych swiatel gdzie szukac ? ktory to ?
Ostatnio zmieniony 12 sty 2013, 17:40 przez Mati946, łącznie zmieniany 2 razy.
:arrow: Bezpieczniki po stronie kierowcy:
.
:arrow: Bezpieczniki po stronie pasażera:
.
:idea: Lista i ilość bezpieczników dla różnych aut mogą być różne ponieważ występowanie niektórych z nich zależy bezpośrednio od konkretnego wyposażenia auta.
.
:arrow: Bezpieczniki po stronie pasażera:
.
:idea: Lista i ilość bezpieczników dla różnych aut mogą być różne ponieważ występowanie niektórych z nich zależy bezpośrednio od konkretnego wyposażenia auta.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- orkaskawina
- Super Klubowicz
- orkaskawina
- Super Klubowicz
- dracus6662
- Super Klubowicz
Panowie ma ktoś przetłumaczone te bezpieczniki wszystkie bo wydrukowalbym sobie i w aucie wozil kiedys jednego szukalem to wszystkie miernikiem musialem leciec a jest ich troche
Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
Witam Mam taki problem ze mi Też wywala bezpiecznik 25A tylko ze jak Kolega pisał Tomig o bezpieczniku ,,PTC heizung rechts'' U mnie jest Nazwa ,,fussraumzuheizer Fond rechts\links'' z obu stron mi wywala ,jak Kolega tomig rozwiązał swój problem>? a może ktoś Wie jak mi pomóc z moim problem,Dzięki wielkie za wszelkie podpowiedzi:)
Shykerr
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Tak, za schowkiem pasazera. Bedziesz musial mu wbic to samo wyposazenie z kodow, dlatego spisz ze swojego. Jesli kradnie Ci 'prad' malo kiedy to wina GW, odcina dlatego, ze wiekszosc el z petli przez niego idzie, odcinajac zasilanie GW, odcinasz take komunikacje z tym popsutym sterownikiem.
Jest tu obszerny temat na forum o tym co jak dlaczego. Diagnostyka ciezka i zmudna, ale jak sie ma pojecie co robi to mozna znalec winowajce.
Jest tu obszerny temat na forum o tym co jak dlaczego. Diagnostyka ciezka i zmudna, ale jak sie ma pojecie co robi to mozna znalec winowajce.
Black Cars Matters