Zwłaszcza te Tureckie podróbyaudik pisze:podróby mają podobny zapach (no chyba, że te za 3EUR) , natomiast ulatniają się w ciągu 30-45 min
perfumy
Ja kupiłem przed gwiazdką z tego sklepu z perfumami wydaje się, że oryginały.labas pisze:W Sephorze.Lechu pisze:to w PL gdzie kupić ori perfumy ??
Póki nie porównasz to się nie dowiesz, sa takie podróbki że póki nie będziesz miał w ręku 2 perfum to sie nie zorientujesz, a czasami mając 2 w ręku trudno jest stwierdzić która to oryginalnaTores pisze:Ja kupiłem przed gwiazdką z tego sklepu z perfumami wydaje się, że oryginały.labas pisze:W Sephorze.Lechu pisze:to w PL gdzie kupić ori perfumy ??
Troche w tym siedzę i nie bardzo wierze w przecenę 50% na perfumie której cena wyjściowa to 300zl. Pamiętaj że to jest Polska nikt nie zrobi Ci takiej promocji czy tez okazji, no chyba że od złodzieja
Swoja drogą jeżeli udało Ci się kupić taniej i jesteś zadowolony, nie widzisz żadnych różnić, to czemu nie...
Ale ja kiedyś kupowałem perfumę przeznaczoną na tester i płaciłem prawie 200zł.
Łoooo rzesz w mordę PRZEPRASZAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW o niepoinformowaniu że:helena pisze:Siedzę tak sobie i nie mogę zasnąć więc się będę czepiał :-D
Temat jest źle określony ponieważ perfumy (z francuskiego "eau de parfume") używają
kobiety, natomiast mężczyźni używają wody toaletowe (z franc. "eau de toilette") na co kolega tomi5 jako znawca tematu powinien zwrócić uwagę :!:
-perfumy z francuskiego "eau de parfume" używają kobiety
-mężczyźni używają wody toaletowe z franc. "eau de toilette"
Mam nadzieje że teraz żaden z forumowiczów się nie pomyli i bedzie widział jaka perfumę chce kupić.
P.S.
Aha przy okazji jak macie u siebie silniki TDI to lejcie ON nie Pb
Kolego helena zaproponuj nowy temat tego wątku, tylko weź pod uwagę że na forum też są kobiety.
Aha przy okazji, doszły 3 nowe damskie zapachy perfumy z francuskiego "eau de parfum"
-
- Super Klubowicz