![]() |
![]() |
![]() |
Mechanik - mazowieckie/Warszawa
Mechanik - mazowieckie/Warszawa
znacie jakiegoś super speca od Audi w mazowieckim? Mercedes ma pana Tadeusza na Regulskiej w Warszawie on ma potężną wiedzę i naprawi każde MB, szukam takiego speca dla Audi zna ktoś takiego
Ostatnio zmieniony 13 lip 2013, 09:34 przez Inter32, łącznie zmieniany 1 raz.
"Morela Serwis Samochodowy" w Warszawie. Nie miałem z nimi osobiście do czynienia ale śledzę ich stronę na Fejsbuku. Wstawiają tam czasami dokumentację foto z napraw. Komentują wykonane naprawy i chętnie odpowiadają na pytania ( przeważnie moje :mrgreen: ). Mają tam zdjęcie m.in. naprawianej S8 '2008 z której wybebeszali silnik oraz innych D3. Jest też dokumentacja z naprawy BMW Q7 z walniętą uszczelką pod głowicą.
Sprawia to wszystko wrażenie, że chyba znają się na rzeczy. Może warto tam spróbować.
Sprawia to wszystko wrażenie, że chyba znają się na rzeczy. Może warto tam spróbować.
Kontakt: nick + @wp.pl
Kolego Inter a o jakie Audi chodzi i w czym problem??
Mieszkam zaraz obok tego rzeczonego Tadeusza od MB ;-)
Mieszkam zaraz obok tego rzeczonego Tadeusza od MB ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
o moja a8 jest parę rzeczy do ogarnięcia a mi się nie chce bo nie mam warunków a po drugie leń jestem: centralny zamek syczy głośno, ucieka nieraz borygo, jest gdzieś wyciek na razie nie kapie, tempomat nie działa, przy 340 tyś czeka mnie kosztowny TUV czyli rozrząd zawieszenie przód i najlepiej tył, olej w automacie bym wymienił ale się boje że skrzynia padnie ciut szarpie z 3 na 4 dodam że olej mam kupiony od Dara z Pułtuska,dojdą jeszcze świece i będzie drogi przegląd, jeszcze nieraz potrafi zgasnąć ja obstawiam moduł ale jak sprawdzić który padł lub pada
Noi jak tam kolego... robisz coś ze swoim autem czy na razie jednak nie?Inter32 pisze:o moja a8 jest parę rzeczy do ogarnięcia ...
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Ja polecam firmę Pana Pawła z miejscowości Chrcynno niedaleko Legionowa http://dcauto.pl/ ogólnie specjalizują się w bmw ale audi też ogarniają bez problemu . A d3 jeździ Paweł i ma tam 360 KM z podtlenkiem elpigi. Ogólnie zakład nastawiony na instalacje lpg tylko długi termin oczekiwania po prostu za dużo chętnych.
W listopadzie jestem umówiony u niego na rozrząd także podpytam i napiszę
[ Dodano: 2013-11-06, 14:10 ]
panowie tu znalazłem chiptuning d3 4.2 na 352KM i 455Nm http://fabryka-mocy.com.pl/index.php/ch ... we/96.html
[ Dodano: 2013-11-06, 14:10 ]
panowie tu znalazłem chiptuning d3 4.2 na 352KM i 455Nm http://fabryka-mocy.com.pl/index.php/ch ... we/96.html