![]() |
![]() |
[D2 FL ALL ] Nowe mapy w NaviPlus
[D2 FL ALL ] Nowe mapy w NaviPlus
Czy ktoś może się podzielić poprawnie wypaloną płytą Teleatlas 2012/13 PL CZ? Z mojej nagrywarki DX nie chce przeczytać pomimo, że nagrywane przez profil i wolną prędkością
Byłbym bardzo wdzięczny
Byłbym bardzo wdzięczny
Ostatnio zmieniony 30 mar 2013, 09:37 przez emre, łącznie zmieniany 1 raz.
To nie problem.emre pisze:Simone331, jeżeli to nie jest problem to nie pogardzę.. :-P Chodź nie ukrywam, że wolałbym świeżaczki tym bardziej, że nabyłem na chomiku tylko nie potrafię wypalić

Ale wstrzymaj się. Podjadę dzisiaj do gostka, który nagrywał mi płytki i spytam się czy ma nowsze, no i ile chciałby za wypalenie paru płytek nawet z różnymi krajami i jak coś to dla chętnych wrzucę po kosztach w odpowiednim dziale. Płytki od niego są sprawdzone, a widzę, że duże problemy są z nagraniem takiej płytki.

Super. Czekam z niecierpliwością :-PSimone331 pisze:Ale wstrzymaj się. Podjadę dzisiaj do gostka, który nagrywał mi płytki i spytam się czy ma nowsze, no i ile chciałby za wypalenie paru płytek nawet z różnymi krajami i jak coś to dla chętnych wrzucę po kosztach w odpowiednim dziale. Płytki od niego są sprawdzone, a widzę, że duże problemy są z nagraniem takiej płytki.