[S8 D2 99 ] Prawe lusterko + grzanie fotela kierowcy
[S8 D2 99 ] Prawe lusterko + grzanie fotela kierowcy
Witam , czy można poprosić o wskazówkę jak rozwiązać problem :
1.Lusterko prawe zewn.działa regulacja ale jak by były "bieguny przestawione"
tzn. daję prawo idzie na dół , daję na dół idzie w lewo itd
a po wrzuceniu wstecznego idzie bardzo na auto a nie na dół i później D idzie bardzo do góry
2.Grzanie fotela kierowcy - działa ale mam wrażenie że nie ma różnicy przy nastawie 1 czy 6
- bardzo gorące się robi , no i po jakimś czasie zaczyna mocno śmierdzieć spalenizną jak by skóra się topiła
z góry dziękuję za podpowiedzi
1.Lusterko prawe zewn.działa regulacja ale jak by były "bieguny przestawione"
tzn. daję prawo idzie na dół , daję na dół idzie w lewo itd
a po wrzuceniu wstecznego idzie bardzo na auto a nie na dół i później D idzie bardzo do góry
2.Grzanie fotela kierowcy - działa ale mam wrażenie że nie ma różnicy przy nastawie 1 czy 6
- bardzo gorące się robi , no i po jakimś czasie zaczyna mocno śmierdzieć spalenizną jak by skóra się topiła
z góry dziękuję za podpowiedzi
Ostatnio zmieniony 04 maja 2013, 11:41 przez Agnes, łącznie zmieniany 2 razy.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Z lusterkiem dzieje się tak od początku kiedy mam auto (kupione z niemiec 08.12)
ale już mnie to bardzo denerwuje że za każdym razem trzeba je sobie doustawić np po cofaniu .....
Jeśli chodzi o fotel kierowcy to po paru minutach np na nastawieniu pokrętła na poz 1
robi się jak w saunie gorące krzesło , swąd spalenizny zaczyna się już po ok 1 min. i przechodzi po ok 30 min.
fotele recaro
ale już mnie to bardzo denerwuje że za każdym razem trzeba je sobie doustawić np po cofaniu .....
Jeśli chodzi o fotel kierowcy to po paru minutach np na nastawieniu pokrętła na poz 1
robi się jak w saunie gorące krzesło , swąd spalenizny zaczyna się już po ok 1 min. i przechodzi po ok 30 min.
fotele recaro
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
No to jeśli masz recaro to masz maty poprzyklejane do gąbek. Wszystkie maty są ze sobą połączone, w dolnej części jest ich 3 (2 boczki uda i dupka) a w górnej 3 (2 boczki pleców i plecy). Jednak sprawdziłbym przejście w macie siedziska miernikiem, ale skoro grzeje to powinno byś ok. Może uszkodzone jest pokrętło regulacji? Z fotelem pasażera i fotelami z tyłu jest ok grzanie?
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz