[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Robertas a pamietasz jak u mnie było słychać ja niemam ostaniego tłumika wali jak cholera ale strzały piękne :drobertas pisze:Hehe no Damiano, glosno bedzie, ciekaw jestem tylko jak bardzo U mnie potrafi strzelic na tym co mam, ale i tak nic nie dorowna wystrzalom kiedy wyrwalem wydech, i jechalem w weselnym przebraniu tylko na samych katach Mina ludzi bezcenna :mrgreen:
Rafal...ach no tego sie nie da zapomniec... i to jest ciekawe ze niby 2 te same kostrukcje silnikow a dzwiek inny zupelnie
A dzis z racji chwili wolnego czasu, front wrocil prawie do ori wersji, listewki poszly out i znow jest inaczej A tak konkretnie co robilem to porzadki w srodku, oraz zajalem sie troche zmechaconym prawym fotelem, wiadomo urok alcantary efekt i srodki ktore zastosowalem ponizej
Tak to wygladalo przed
A tak po, razem z tajemnym narzedziem wyspecjalozowanym do usuwania zmechacen
A dzis z racji chwili wolnego czasu, front wrocil prawie do ori wersji, listewki poszly out i znow jest inaczej A tak konkretnie co robilem to porzadki w srodku, oraz zajalem sie troche zmechaconym prawym fotelem, wiadomo urok alcantary efekt i srodki ktore zastosowalem ponizej
Tak to wygladalo przed
A tak po, razem z tajemnym narzedziem wyspecjalozowanym do usuwania zmechacen
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Dobra robota to teraz masz kierunki USA czy nie? na majovwke do Ułęża się wybierasz??
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.