HURAAAA w koncu jest - Moj 560 SEC AMG
HURAAAA w koncu jest - Moj 560 SEC AMG
Juz niedlugo bede przystepowal do kompletnej renowacji Slicznotki. Podesle fotki i sie pochwale :d
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2013, 22:39 przez Tajco, łącznie zmieniany 2 razy.
BORN FROM JETS
Napewno zamieszcze, ale poki co nie ma sie czym jeszcze chwali. Ale napewno bede zamieszczal fotki z postepu prac...
Mam tylko problem ze znalezieniem oryginalnych felg AMG do niego. Martinezzg ma super w Swoim. Z tesza w ogole to slicze auto -GRATKI :d
Co myslicie o takich..? NIe za bardzo burackie..
Auto ma jedna wade - nie jest czarne a ciemno grafitowe
Mam tylko problem ze znalezieniem oryginalnych felg AMG do niego. Martinezzg ma super w Swoim. Z tesza w ogole to slicze auto -GRATKI :d
Co myslicie o takich..? NIe za bardzo burackie..
Auto ma jedna wade - nie jest czarne a ciemno grafitowe
BORN FROM JETS
- martinezzg
- Super Klubowicz
No przyznam sie ze juz kupilem te felgi. Ale nic zawsze moge je odsprzedac. Sa nowe w kartonie.
Koncepcja byla teka zeby Sec`a leko obnizyc i wlozyc wlasnie te felgi. Szczerze mowiac mi sie one opodobaly.
Myslalem tez o takich AMG z W124 E-classe. Ale mysle ze do SEC pasuja bardziej felgi z rantem. Generalnie wzoruje sie na tem aucie z linku. Co myslicie o tym Mercu z filmiku?? Boski
Pytanie do Was jest czarny czy jest ciemno grafitowy...?
I fotka wnetrza tak na szybko . Dam wiecej jak bedzie co
Koncepcja byla teka zeby Sec`a leko obnizyc i wlozyc wlasnie te felgi. Szczerze mowiac mi sie one opodobaly.
Myslalem tez o takich AMG z W124 E-classe. Ale mysle ze do SEC pasuja bardziej felgi z rantem. Generalnie wzoruje sie na tem aucie z linku. Co myslicie o tym Mercu z filmiku?? Boski
Pytanie do Was jest czarny czy jest ciemno grafitowy...?
I fotka wnetrza tak na szybko . Dam wiecej jak bedzie co
BORN FROM JETS
- martinezzg
- Super Klubowicz
- martinezzg
- Super Klubowicz
"Bez gwiazdy nie ma jazdy" - w moim motoryzacyjnym świecie SEC to jeden z niewielu Mietków który pasuje mi do tego powiedzenia ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-