![]() |
![]() |
![]() |
[D2 95 4.2PB/LPG ] Przełącznik zamknięcia przepustnicy
-
- Forum Audi A8
[D2 95 4.2PB/LPG ] Przełącznik zamknięcia przepustnicy
Witam. Wczoraj czyściłem przepustnice i po wyczyszczeniu i poskładaniu wszystkiego złorzyłem wszystko do kupy zeby uruchomić auto i po odpaleniu wszystko było ok ale po chwili wyskoczył błąd 17913 przełącznik zamknięcia przepustnicy - brak sygnału zamknięcia brak osprzetu /nie związany ze sprzetem. I oco w tym chodzi auto to 4.2 95r 299km i teraz po odpaleniu chodzi normalnie ale wyskakuje ten błąd.
Ostatnio zmieniony 25 cze 2012, 10:27 przez Buniek4200, łącznie zmieniany 3 razy.
Buniek4200, zamiast pisać w tekście o jakie auto chodzi wpisuj w tytule [tagi]... ich rozwijana lista jest przecież tak prosta że nie sposób się pomylić!!
Ten temat już poprawiłem i mam nadzieję, że następne będziesz zakładał już poprawnie.
Pozdrawiam, FOSS
Ten temat już poprawiłem i mam nadzieję, że następne będziesz zakładał już poprawnie.
Pozdrawiam, FOSS
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Tylko czasami te gotowe Tagi nie wchodzą , potem jakieś upomnienia są za to że nie wpisaliśmy pojemności i rocznika auta . Chociaż ostatnio to chyba zostało poprawione :-/FOSS pisze:zamiast pisać w tekście o jakie auto chodzi wpisuj w tytule [tagi]... ich rozwijana lista jest przecież tak prosta że nie sposób się pomylić!
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:

Ciekawe że mi zawsze te tagi "wchodzą"... i na IE i na Firefox'ie.mdamian pisze:Tylko czasami te gotowe Tagi nie wchodzą , potem jakieś upomnienia są za to że nie wpisaliśmy pojemności i rocznika auta . Chociaż ostatnio to chyba zostało poprawione :-/FOSS pisze:zamiast pisać w tekście o jakie auto chodzi wpisuj w tytule [tagi]... ich rozwijana lista jest przecież tak prosta że nie sposób się pomylić!
Listę gotowych tagów ze wszystkimi wersjami, silnikami i rocznikami A8/S8 stworzyłem po to aby nam wszystkim było łatwiej... żeby nie pisać ich z palca... żeby nie głowić się co napisać i w jakiej kolejności... i żeby była w nich jakaś spójność.
Wybacz mdamian, kto jak kto ale Ty przy swoim stażu na forum wiesz dobrze po co to i dlaczego, znasz zasady i wiesz także dobrze że jak masz z tymi tagami problem (bo nie "wchodzą") to wystarczy do mnie o tym napisać ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Właśnie ja miałem też (od Ciebie lub od Marty , nie pamiętam już) za to upomnienie że nie używam "Tagów" a wybrałem odpowiedni i się nie zapisał , potem wpisałem ręcznie i wyskoczył mi 2 razy ( oryginalny i mój wpisany ręcznie )FOSS pisze:Wybacz mdamian, kto jak kto ale Ty przy swoim stażu na forum wiesz dobrze po co to i dlaczego, znasz zasady i wiesz także dobrze że jak masz z tymi tagami problem (bo nie "wchodzą") to wystarczy do mnie o tym napisać ;-)
Ostatnio zauważyłem , że nikt się na to nie skarży , tak że jest chyba oki :mrgreen:
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:

Ps:

-
- Forum Audi A8
Tutaj muszę się zgodzić z mdamian, ponieważ jak zakładam nowy temat to te Tagi u mnie nie działają, muszę sam je wpisywać. Nie wiem od czego to zależy i też już od Ciebie FOSS otrzymałem za to upomnienie :-/mdamian pisze:Właśnie ja miałem też (od Ciebie lub od Marty , nie pamiętam już) za to upomnienie że nie używam "Tagów" a wybrałem odpowiedni i się nie zapisał , potem wpisałem ręcznie i wyskoczył mi 2 razy ( oryginalny i mój wpisany ręcznie )FOSS pisze:Wybacz mdamian, kto jak kto ale Ty przy swoim stażu na forum wiesz dobrze po co to i dlaczego, znasz zasady i wiesz także dobrze że jak masz z tymi tagami problem (bo nie "wchodzą") to wystarczy do mnie o tym napisać ;-)
Ostatnio zauważyłem , że nikt się na to nie skarży , tak że jest chyba oki :mrgreen:
Zastanawiam się czy jest jakiś przełącznik zamkniecia przepustnicy - ciekawe jak to wygląda. Czy jak skasujesz błąd to Ci go ponownie wywala?
Jeśli używacie Opery to tak będzie. Wystarczy wybrać TAGa i kliknąć na podgląd. Jeśli się nie zapisał to wklepać go ręcznie, ale na wzór oryginału.kmicic-lt pisze:Tutaj muszę się zgodzić z mdamian, ponieważ jak zakładam nowy temat to te Tagi u mnie nie działają, muszę sam je wpisywać. Nie wiem od czego to zależy i też już od Ciebie FOSS otrzymałem za to upomnienie :-/

Co ma Opera do tego - jakaś kiczowata przegladarka?Simone331 pisze:Jeśli używacie Opery to tak będzie. Wystarczy wybrać TAGa i kliknąć na podgląd. Jeśli się nie zapisał to wklepać go ręcznie, ale na wzór oryginału.kmicic-lt pisze:Tutaj muszę się zgodzić z mdamian, ponieważ jak zakładam nowy temat to te Tagi u mnie nie działają, muszę sam je wpisywać. Nie wiem od czego to zależy i też już od Ciebie FOSS otrzymałem za to upomnienie :-/
Tylko w Operze są takie problemy?
Nie mówię, że u każdego musi tak być. U mnie tylko Opera nie zapisywała TAGów, na reszcie przeglądarek jest oki. Może jakieś blokady reklam to powodują. Nie mam pojecia.kmicic-lt pisze:Co ma Opera do tego - jakaś kiczowata przegladarka?
Tylko w Operze są takie problemy?
Ale kończymy z OT i pomagamy koledze.

-
- Forum Audi A8