Witam potrzebuje kogoś z okolic Katowic Tarnowskich Gór kto ma taki numer pompy abs 4E0614517BC.
Potrzebuje wykluczyć czy kupiłem kolejny uszkodzony sterownik z pompa abs czy mam gdzieś uszkodzona instalację elektryczną.
Chciałbym podpiąć swoj kolejny sterownik i sprawdzić czy będą te same błędy co u mnie czy u kogoś będzie okey.
[D3 ALL ] Katowice okolice potrzebna pomoc z ABS
Heh... pewnie za mało jeszcze robię D3 ale nie miałem jeszcze żadnej w której problemy z ABS wynikałyby z trwałego uszkodzenia wiązki elektrycznej idącej do sterownika
Na razie 100% wymian sterownika = 100% naprawionych aut
Co więcej...
Na wiosnę wymieniłem u siebie padnięty sterownik ABS ale ten nowo założony wytrzymał tylko pół roku - padł 2 dni przed wyjazdem na zlot i wręcz na biegu wymieniałem na następny.
Ponieważ nie znam żadnej firmy która potrafi skutecznie naprawić ten sterownik więc zgłębiłem temat i ... naprawiłem swój sterownik.
Aktualnie mogę już powiedzieć, że jestem w stanie skutecznie naprawiać sterowniki ABS i dać jeszcze na to normalną gwarancję
Na razie 100% wymian sterownika = 100% naprawionych aut
Co więcej...
Na wiosnę wymieniłem u siebie padnięty sterownik ABS ale ten nowo założony wytrzymał tylko pół roku - padł 2 dni przed wyjazdem na zlot i wręcz na biegu wymieniałem na następny.
Ponieważ nie znam żadnej firmy która potrafi skutecznie naprawić ten sterownik więc zgłębiłem temat i ... naprawiłem swój sterownik.
Aktualnie mogę już powiedzieć, że jestem w stanie skutecznie naprawiać sterowniki ABS i dać jeszcze na to normalną gwarancję
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-