Skrzynia automat - gdzie w lubelskim??
Skrzynia automat - gdzie w lubelskim??
mam problem ze skrzynką gdzie oddac automat może pomożecie??
Ostatnio zmieniony 04 mar 2012, 11:08 przez ahmar, łącznie zmieniany 1 raz.
w sumie to diagnozę mam postawioną chodzi mi o wymianę tarczek i moze co najwyżej kosza sprzęgłowego niechce zaprowadzxic do kogoś i zapłacić 6 tys za to ze powymienia zbędne rzeczy auto moje normalnie jezdzi jak jest zimne nie dogrzane skrzynka chodzi ok puzniej podszarpuje i nie trzyma obrotów razem z biegiem.
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Ja kontaktowałem się z MidParts Warszawa podali mi nr tel. do pana Mirka z którym miło i rzeczowo pogawędziliśmy sobie . Jednak decyzja zapadnie dopiero na stole. i w tedy okaże się co do naprawy będzie w skrzyni no i jaki +- będzie koszt . Jeśli chcesz porozmawiać sobie z tym mechanikiem to masz nr tel.604497640
Re: Skrzynia automat - gdzie w lubelskim??
na lubelszczyźnie nie ma dobrego klienta do tipa.............polecam Kraków lub Śląsk , znam już kilka skrzyń po gwarancji z tamtych warsztatów.ahmar pisze:mam problem ze skrzynką gdzie oddac automat może pomożecie??
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
W jastkowie masz przecież polecany warsztat, a jak ciut dalej to http://www.decautomat.pl/
jak na wymianę oleju to mogę polecić pewien zakład mechaniki ogólnej ale z wieloletnim doświadczeniem (miejscowość Zagrody),kolega wymieniał olej w a6 i wszystko ok ,mi powiedział około 600 bo w 4hp24 filtr jest drogi ale tam śmiało można zaprowadzić (ja na razie nie wymieniałem bo skrzynia chodzi wzorowo ) u kolegi w a6 już pada zmieniała biegi blizko 4 tyś ale po wymianie trochę jest lepiej ....w jastkowie (asb płocheć) wielka olewka pan mi powiedził że nie wymienia się oleju tylko jak padnie to żeby przyjechać do niego na naprawę bo jak mi pow. 250 tyś to za póżno na wymianę oleju i niedługo się rozsypie skrzynia (miałem mu już pow że panu życzę tego samego!!!!!) ogólnie nie każdy chce wymieniać